..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Tarih, hiçbir zaman orada bulunmamış kişiler tarafından anlatılan hiçbir zaman olmamış olaylarla dolu bir yalan. -Santayana
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - ŞEY..

irem - ŞEY..
Site İçi Arama:

- ŞEY.. -

Anlat anlat...

Ağlayan Gözlerimden... (Zeynep YABANCI) Sevgi ve Aşk 

ne derler bilirsiniz..bir insana gereğinden fazla değer verirsen, ya onu kaybedersin..ya KENDİNİ..şimdi ne o, ne de ben..şimdi her şeyim kayıp.

Mutsuzluğun Resmi (irem) İlişkiler 

... Bu sebeple senden kurtuluyorum... Daha kötü olmsın benliğim

Kime Fazlasın / Kime Eksik (İsmail Sarıgene) Sevgi ve Aşk 

Hangi cümlenin sonunda kırıldı düşlerin..Hangi mahrem ellerin zorlamasıyla alındı içindeki kanamalı çocuk ? Susma diyorum sana susma. Becerebildiğin tek şey, boynunu büküp suskunluğun secdesine başını koymak mıdır ? Unutmak dururken masada, yüreğine recm emrini vermek neyin nesi ? Tükür kil tutmaz toprağın yüzüne. Kaldır cesedini ortalık yerden. Sesinin kısıldığı yerden konuş, duyulmasa da haykır eksikliğini. Susturulsa da sen fazlalığını bırak tabutuna. Söylesene “ sen kime fazlasın / kime eksik..”

Hayatın Dipnotları II (irem) Beklenmedik 

Ağlama Güneş, gömme karanlığa kendini.. Bitecek içindeki sonbahar, günler doğacak. Ya da ağla en iyisi. Gösterdiğin; ama göremediğin vefaya ağla. Gel yanıma ve akıt içime ne varsa. Böyle biter bu acı..

Alacağın Olsun Kader! (Aysun Soyer) Başkaldırı 

kader kısmet derler ya aşka herşey kader aslında insan alınyazısını yaşar onun dışında yaşadıklarımız sadece kısa bir rüya!!!

Hoşgeldin Can Bebek (irem) Doğa ve Dünya 

Hayatın anlamı umman deryada mıdır yoksa minik ellerde mi?

Gümm! (irem) Yaşam 

Neymiş ki bu masal, bu kargaşa... Kaybettiklerimize ne oluyor ki??? Biri değil de bahsettiğim birşey... Artık adını da siz koyun..

Hergele Meydanı (İnci Fügen Yılmaz) Yerler 

Yerin adı HERGELE MEYDANI. İnsanda önce kötü bir lafmış gibi bir izlenim bırakıyor ama araştırdıkça aslının hiç de öyle olmadığını anladım. HERGELE’ nin lugat anlamı mecazi olarak pek hoş değil. Ama farsça anlamı, binek veya yük hayvanı olarak eği

Milliyetçi Tahta Kurdu (Murat Sayım) Taşlama (Kinaye) 

Nice insanlar vardır ki, tahta kurdu gibidirler; yurdunu kemire kemire yaşarlar...

Moda ve Uzaklaşan Benlik (Murat Sayım) 21. Yüzyıl Gençlik Kültürü 

“Moda o kadar kötü bir şeydir ki onu her altı ayda bir değiştirirler.” (Oscar Wilde)

Bilme Seni Sevdiğimi (kal ya da gitme) Aşk ve Romantizm 

sevda yasaklara tutsak oldu

Senin Bilmediklerin (kal ya da gitme) Aşk ve Romantizm 

seviyorum seni..

Kal Ya da Gitme (kal ya da gitme) Sevgi ve Aşk 

Duvara Mektup (Mudarkeş KANIK) Aşk ve Romantizm 

Eski bir aşkın can çekişen satırları.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.