..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Sevginin ölçüsü ölçüsüz sevmektir. -Spinoza
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi -
-
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Ayrılış varsa bu şehirden, () 28 Ağustos 2003 Lirik 

ölüm-ayrılık-yâr ...

kurtuluş () 22 Ağustos 2003 Bireysel 

Af dilemek için çok geç değil. / Yalvarmayı son âna bırakmadım. / İsteyişim verişini bilmemdendir. / Ağlayışım gözyaşına değer vermendendir. / Kanat yapıp uçuşum, uçmayı öğretmendendir. /

Mektubum YaLnıZ Sanadır EY SULTAN !! () 22 Ağustos 2003 Anılar 

Yakarışımız “YAKAN” dan korunmak içindir. Kalemimiz ve dilimiz “CAN YAKICI” dan “GÖNÜL HUZURU” na kaçmaktadır.

Sahi, ölüm sadece bana mı ?!! () 22 Ağustos 2003 Anı 

ölüm herkese..ama bunu hep düşünmektir önemli olan!! / Sahi, trafik kazaları hep başka aileleri mi vurur ? / /

Seni Seviyorum () 18 Ağustos 2003 Yaşam 

sen çayıma şeker/ / bir yudum su../ / sen hava oluyorsun bazen/ / güneş bazen; bazen pu-su ! / /

kendimden kaçışın adıdır azap () 17 Ağustos 2003 Bireysel 

ben kaçıyorum..// / / ve kendimden kaçışın adıdır azap.// / /

gözyaşı'na.. () 10 Ağustos 2003 Tasavvuf 

gözyaşı..bazen unuttuk, göz pınarlarımızı kahkahalarımızla boğduk!! / / zaman, gözyaşı'na dönme zamanıdır. / / çile hayatsa, / / ben varım!

Bâb-ı Neva () 4 Ağustos 2003 Sanat 

NEY, ses yapısı itibariyle insan sesine çok benzer..Hayat hikayesi de benzeşir İNSAN ile..İkisi de ayrılmıştır VATANINDAN.

Karanlıktan Maviliğe Kaçış () 25 Temmuz 2003 Başkaldırı 

Karanlıktan Maviliğe Kaçış...1/ ayışığı ferahlığında bir çilenin/ delikanlı hoyratlığında yolcusuyum./peşimde karanlık çığlıklar/ önümde kapılar/ aklmda hayaller..

selâm olsun. () 16 Temmuz 2003 Bireysel 

sevgiyle tüketilen bir ömre/ / rafine bir kalbe/ / için için yanan bir çileye selâm olsun

Kendime Güzelleme:))) () 10 Temmuz 2003 Komik 

kendini güzelleyenlerle dolu bi hayatın içindeyiz..e bende bu konuda üç beş satır yazmasam kısır kalırım di mi ama?!

bak kanamıyo artık () 8 Temmuz 2003 Lirik 

bana bişey olmadı. / bak kanamıyo artık. / güller de pas vermiyo bana bülbüller de.. / karanfiller yüzünü bile dönmüyo. / manolya da yıkık baktı bana...olsun (!) /

Özdenören'e () 28 Haziran 2003 Yazarlar ve Şairler 

bir üstattı O..çoğunun dimağında hoş sadalar bırakacak yaptıkları..hasılı, 'bu kubbede hoş bir sada bırakanlardan!' öyle olmak ümidyle yazıldı..

harç kokulu babama () 15 Haziran 2003 Özlem Şiirleri 

bir şiir ithaf etmek..bu o kadar kolay ki...babama ithaf ettiğim bu şiiri tüm babalara da yürekten armağan ediyorum.>>HERKESiN HARÇ KOKULU BiR BABASI VARDIR<<

Nokta koydum virgülümün başına () 12 Haziran 2003 Yaşam 

nokta ve virgül..size ne çağrıştırıyo? Bana da bunları çağrıştırdı.. (yazıdan) bitişim, yokoluşum değildir.bitişim geçiştir EY GÜZEL !! bitişim, sönüşüm değildir.bitişim hasretime virgül koymaktır EY DOST !!

felâh, nevm'den hayırlıdır! () 8 Haziran 2003 Öyküsel 

ezan maalesef hem okuyanca, hem dinleyence hakkı verilemeyen bir değer oldu! bunu kırmak amacıyla yazılmış, kalbî heyecanların kelimelerle raksından bir demet...

yoksa siz hâlâ inanmıyor musunuz?! () 16 Mayıs 2003 Doğa ve Dünya 

Gün-Ay-Yıl: önemli değil...Yer: Hacettepe Üniversitesi..KONU: ne kadar az düşünüyorsunuz!....bu yazı hayatınızda çok şeyi değiştirebilir.gayret bizden,başarı Allah'tandır.

selam ANNE,selam Merhamet! () 14 Mayıs 2003 Özlem Şiirleri 

anne..anne..diyorum;diyarlardan ve devirlerden geçerek. / anne'yi merhamette buluyorum. / merhamet'i annemle kovalıyorum. / Merhametliler Merhemtlisi'ne selam yolluyor ve..... /

"hiç"im ben... () 5 Mayıs 2003 Bireysel 

HİÇ'likteymiş HER şey...bunu bulma yolunda atılmış küçük bir adım. / / ahenkte kaybolan bir HİÇ`im ben./ ne kadar anlamasam da Kudret`in Sonsuzluğunu / ne kadar boş yaşasam da dibi görünmeyen / HİÇ`im ben! hiçliğinin kabülüyle DEV`leşen bir HİÇ...

ney'e () 18 Nisan 2003 Bireysel 

canımın canı ney'e..beni derinden etkileyen sesi,soluğu için.beni dizinin dibine oturtup anlattığı GERÇEK ÖTESİ hikayeler için... / ve destansı varlığı için...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 13:10:01