..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşamak ne güzel şey be kardeşim. -Nâzım Hikmet
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Ender Tören
Ender Tören - Hayata yeniden ilk adım
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Hayatınızı Ertelemeyin (Ender Tören) 9 Ekim 2011 Yaşam 

Gerçeğin peşinden koşmaya başladığımız bu zaman diliminden itibaren, yaşam bizim kendi hissettiğimiz, düşündüğümüz ve hayaller kurduğumuz bir mevkie dönüşmüştür. Daha fazla olmasını istediğimiz gibi davranmışızdır. Hayatın gerek ve gereçleri toplumsal bir yaşam biçiminde geliştikçe ve hatta ilerledikçe teknoloji kendi yaşam alanımıza girerek düşündüğümüz, istediğimiz, hayal ettiğimiz ve peşinden koştuğumuz yaşam biçimimizi ele geçirmiştir.

Yaşamımızın An'ı 'Özlem' (Ender Tören) 9 Ekim 2011 İlişkiler 

Yaşam ve onu oluşturan canlılar haznesi. Hayatın gereksinimleri ve onunla birlikte dönen döngüler. Birlikte olmanın en güzel yanı saygı ve sevgi mahiyetidir. Yaşam her koşul da aranılması gereken ve bulundu mu ihtiyaçtan öteye gidilemeyecek kadar bir var olma biçimidir.

Bir Merhaba de Bana (Ender Tören) 3 Haziran 2010 İlişkiler 

Avucunda sakladığın düşlerinle, yitirilmiş duygularınla sadece merhaba de.

Zaman (Ender Tören) 22 Mayıs 2010 Anı 

Sevgilim (Ender Tören) 22 Mayıs 2010 Sevgi ve Aşk 

Sevgiliye En güzel Cümleler

Kadınım (Ender Tören) 22 Mayıs 2010 Aşk ve Romantizm 

Gönül Çeleni (Ender Tören) 22 Mayıs 2010 Aşk ve Romantizm 

Yeni Yüzler ve Yeni Demokrat (Ender Tören) 22 Mayıs 2010 Politik Olaylar ve Görüşler 

Yeni yüzlü ile tanıdığımız kişiler ve kişinin kendisinin aday koyduğu demokrat kişi hatta onu destekleyenler. Acaba sonuç ne olur?

Utangaçlık ve Nasıl Yenilir? (Ender Tören) 22 Mayıs 2010 Çocuk Eğitimi ve Yetiştirilmesi 

Utangaçlık ve kişilerin üzerinde bıraktığı etkileri daha hızlı ve aşılabilir durumu.

Her Şeyi Yazabilirim Bir Beyaz Kâğıda (Ender Tören) 18 Mayıs 2010 Sevgi ve Arkadaşlık 

Gelmeyen Sevgiliye Son Sözler (Ender Tören) 7 Mayıs 2010 Soyut 

Şimdilerde unuttuğum ve avuttuğum bir hayalsin. Ve Sevgili Cümlelerime başlarken lal olmuş dilimi yormak istemiyorum. Neden mi?

Düşlerim Gözyaşlarımla Kaybolup Gidiyor (Ender Tören) 18 Ocak 2010 Yaşam 

Düşlerimde geçirdiğim zamanı anlatıyorum sana. Yaptığım hataları anlatıyorum bir çırpıda. Aynaya bakarken tanıdım kendimi ve iç yüzümü. Peki aynanın arkasında ki kişiliğim neydi. Ben kimdim. Veyahut içimde ki o sevgi seline ne oldu. Galiba hepsi düşlerimiz ile birlikte uçtu gitti. Şimdi yazdığım zamanları anlatıyorum kendime.

Aldatma (Ender Tören) 17 Ocak 2010 Sevgi ve Arkadaşlık 

Saklı Olan Sevgi (Ender Tören) 17 Ocak 2010 Sevgi ve Arkadaşlık 

Gidiyorum (Ender Tören) 17 Ocak 2010 Umut 

Sevdiler Ama Kavuşamadılar (ender tören) 4 Temmuz 2008 Umut 

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Ender Tören, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 11:15:41