Niyetçi
(Gürcan Erbaş) 12 Mayıs 2004 |
Anı |
| |
Çocukluk- gençlik arası yıllardan birinde yaşananlardan... |
|
Yengem
(Gürcan Erbaş) 25 Haziran 2004 |
Anı |
| |
Bugünün çocukları yarının büyükleri olacağına göre onlara anılarımızı öyküleştirmenin gereğine inanarak ...!!! |
|
Muhteşem Kopya
(Gürcan Erbaş) 29 Temmuz 2004 |
Sürrealizm |
| |
Lise yıllarından bir anı..her sınavın bir kahramanı vardır. 1O alacaklar önceden bellidir. Siz kopya çekip 1O aldınız mı hiç? Ben gördüm. O gün dilim tutuldu !!! |
|
Bahar, İstanbula Hep Geç Gelir!
(Gürcan Erbaş) 30 Mayıs 2005 |
Pastorel |
| |
Komşu bahçede dut toplayan kızları görünce çok şaşırdım. Hani bahar, geç gelirdi İstanbula! Ama Doğa, bilir işini..ne bir dakika erken gelir, ne bir dakika geç kalır !!! |
|
Kapıda Ayı Var
(Gürcan Erbaş) 11 Ekim 2005 |
Beklenmedik |
| |
Didem'e kızdım, onun adına içeyim dedim, telefonda nişanı attım! dedi... içmek için daha güzel bahane mi olur..ama çok içmişim. |
|
Kapıda Ayı Var II
(Gürcan Erbaş) 12 Ekim 2005 |
Beklenmedik |
| |
Bütün suç Didem'deydi. Telefonda çocuğu o saçma sözlerle kızdırmasaydı tüm bunlar olmayacaktı. |
|
Bir Beş Not Borç da Benden
(Gürcan Erbaş) 22 Ocak 2006 |
Bireysel |
| |
Lise yıllarından gerçek bir anı. Öğretmen oldum, emekli oldum ama hiç unutmadım bu olayı. Ayşegül Engin'in öyküsünü okuyunca hemen yazayım dedim. |
|
Gece, Yalnızlığımı Paylaştı
(Gürcan Erbaş) 17 Ağustos 2006 |
Fantastik |
| |
Yalnızlık maceramı dile getirirken fantastik olmasını istedim. Bu koca şehirde hâlâ yalnızlıktan bahsediyorsa insan herşey bütünüyle Fantastik olmuş çıkmıştır, efendim ! |
|
Şarkı
(Gürcan Erbaş) 30 Aralık 2015 |
Bireysel |
| |
bu şiirimi ŞARKI formunda Yazdığım için adı şarkı oldu. Başka bir amacı yok. Tabii sevdadan söz ediyor. |
|
|
İstanbulun güzelliği hiç değişmedi. Ağacı ve bahçeleri eksildi yalnızca. Ama Boğaz aynı Boğaz. Yenilenen yalıları suda yüzüyorlar. Ancak giyim kuşamda asil, düşüncede soylu eski insanlarını bulamıyoruz artık. Fötr şapkalı, bastonlu beyefendiler, döpiyesli, şapkalı hanımefendiler nerede !
|
|