..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Sanatçının işlevsel tanımı bilinci neşelendirmektir. -Max Eastman
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Gürcan Erbaş
Gürcan Erbaş - Kaç İsatanbul Var İçinizde
Site İçi Arama:

Öykü
  Niyetçi (Gürcan Erbaş) 12 Mayıs 2004 Anı 

Çocukluk- gençlik arası yıllardan birinde yaşananlardan...

Yengem (Gürcan Erbaş) 25 Haziran 2004 Anı 

Bugünün çocukları yarının büyükleri olacağına göre onlara anılarımızı öyküleştirmenin gereğine inanarak ...!!!

Muhteşem Kopya (Gürcan Erbaş) 29 Temmuz 2004 Sürrealizm 

Lise yıllarından bir anı..her sınavın bir kahramanı vardır. 1O alacaklar önceden bellidir. Siz kopya çekip 1O aldınız mı hiç? Ben gördüm. O gün dilim tutuldu !!!

Bahar, İstanbula Hep Geç Gelir! (Gürcan Erbaş) 30 Mayıs 2005 Pastorel 

Komşu bahçede dut toplayan kızları görünce çok şaşırdım. Hani bahar, geç gelirdi İstanbula! Ama Doğa, bilir işini..ne bir dakika erken gelir, ne bir dakika geç kalır !!!

Kapıda Ayı Var (Gürcan Erbaş) 11 Ekim 2005 Beklenmedik 

Didem'e kızdım, onun adına içeyim dedim, telefonda nişanı attım! dedi... içmek için daha güzel bahane mi olur..ama çok içmişim.

Kapıda Ayı Var II (Gürcan Erbaş) 12 Ekim 2005 Beklenmedik 

Bütün suç Didem'deydi. Telefonda çocuğu o saçma sözlerle kızdırmasaydı tüm bunlar olmayacaktı.

Bir Beş Not Borç da Benden (Gürcan Erbaş) 22 Ocak 2006 Bireysel 

Lise yıllarından gerçek bir anı. Öğretmen oldum, emekli oldum ama hiç unutmadım bu olayı. Ayşegül Engin'in öyküsünü okuyunca hemen yazayım dedim.

Bocce Federasyonuna Üye Oldunuz Mu? (Gürcan Erbaş) 23 Ocak 2006 Didaktik 

Sabah gazetemi elime aldım. İlgi alanlarımı önce okurum yani sporu. Bir de ne göreyim ? ....

Gece, Yalnızlığımı Paylaştı (Gürcan Erbaş) 17 Ağustos 2006 Fantastik 

Yalnızlık maceramı dile getirirken fantastik olmasını istedim. Bu koca şehirde hâlâ yalnızlıktan bahsediyorsa insan herşey bütünüyle Fantastik olmuş çıkmıştır, efendim !

Solmasın Yurdumun Gülleri (Gürcan Erbaş) 31 Ekim 2007 Destan 

bu topraklar için canını veren tüm şehitlerimize !

Şarkı (Gürcan Erbaş) 30 Aralık 2015 Bireysel 

bu şiirimi ŞARKI formunda Yazdığım için adı şarkı oldu. Başka bir amacı yok. Tabii sevdadan söz ediyor.

İstanbulun güzelliği hiç değişmedi. Ağacı ve bahçeleri eksildi yalnızca. Ama Boğaz aynı Boğaz. Yenilenen yalıları suda yüzüyorlar. Ancak giyim kuşamda asil, düşüncede soylu eski insanlarını bulamıyoruz artık. Fötr şapkalı, bastonlu beyefendiler, döpiyesli, şapkalı hanımefendiler nerede !

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © Gürcan Erbaş, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 30.01.2025 07:28:04