..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Tarih, hiçbir zaman orada bulunmamış kişiler tarafından anlatılan hiçbir zaman olmamış olaylarla dolu bir yalan. -Santayana
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - mehmet avcı
mehmet avcı - kalemimden dökülen
Site İçi Arama:

Son Eklenenler
  Yakamoz (mehmet avcı) 4 Ağustos 2024 Aşk ve Romantizm 

Yakamoz

80’lerde Çocuk Olmak... (mehmet avcı) 22 Eylül 2023 Anı 

Gidiş - Dönüş (mehmet avcı) 15 Mart 2023 Anı 

Düşünüyorum… (mehmet avcı) 27 Haziran 2021 Ortamsal 

Yaşayarak tecrübe ettim.! Darwin’in fiziksel anlamda ki dönüşüm manifestosu ‘evrim teorisini’ kökten reddediyorum fakat; İnsanların düşünsel anlamda ki evrimini de görmezden gelemiyorum. İnsanların maymundan türemediği gerçek ama, maymun iştahlı oldukları kesin.

Yürümek... (mehmet avcı) 3 Mayıs 2021 Bireysel 

Geçmiş, Bende Hiç Geçmemiş (mehmet avcı) 3 Nisan 2020 Anı 

Ilık ılık esen rüzgarlar....

Bir Anı (mehmet avcı) 31 Ekim 2019 Anı 

Zamana göre Çocukların durum mukayesesi

Mücahid ve Mücahideler.! (mehmet avcı) 5 Ekim 2019 Bireysel 

Küçük Bir Anı... (mehmet avcı) 25 Nisan 2019 Bireysel 

Gurbetteki çile.. Çile yi çektirenler öldü de, çileler hala yaşıyor.

Çocukluk Anılarım (mehmet avcı) 29 Aralık 2018 Anı 

Düşürmedi de.! ama o refleksle bana “oğlum sen büyüyünce ben yaşlanmış olacağım. Sen de beni böyle omuzlarına alacak mısın” dedi. Nasıl aklıma geldi ise, “büyüyünce bende oğlumu omuzuma alacağım” dedim. Ve bugün o söz aklıma düştü.....

yüreğimden kopanları spontane bir halde yazıya aktarmak tek yaptığımm....Maksadım birilerin beni beğenip şöhrete taşıması hiç olmadı..Keşf edilme çabasına girip yazacaklarımı yazabilmekten kendimi alı koyamam..Bir yazar için asl olan yazdıklarını paylaşacak birilerini bulabilmesidir..Yazdıklarımla beni kendimle yüzleştiren engizisyonlardan uzak özgürce ve serbestçe bir ortamda yazmaya fırsat veren izedebiyat.com ailesine teşşekkür ederim..

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © mehmet avcı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 10:38:16