..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bir kimse, neden oltasını, içinde tek bir balık olmadığını bildiği bir göle sarkıtır? -Adalet Ağaoğlu
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Onur Altan
Onur Altan - Pavlonya
Site İçi Arama:

Deneme
  Pavlonya (Onur Altan) 1 Eylül 2021 Gelecek 

Yazın hayatım da beni iyi bir yere getiren Allahıma hamdolsun

Aklımın Dalgaları (Onur Altan) 28 Aralık 2023 Toplum 

Şu an sadece bir yudum ve bir lokma ile başlıyorum.

Aklımında Dalgaları (Onur Altan) 29 Aralık 2023 Gelecek 

Nesine yar nesine nesine sine sine yar sine sine yardı bana yar olan yar gitti kaldım yarım

Aklımın Dalgaları (Onur Altan) 30 Aralık 2023 Gelecek 

Harcamak adına her şey.

Bazen Sarmıyor Sadece Çay İçmek (Onur Altan) 31 Aralık 2023 Yaşam 

Bu benim için mana ve anlam ifade eden eserlerden bir tanesi olacağını hayal ediyorum.

Aklımın Dalgaları (Onur Altan) 23 Şubat 2024 Yaşam 

Hayat kısa belki uzun ama illa ki bir gün çürüyüp toprak olacağız. Bir kere öpmedi beni babam hasret kaldım ellerine. Sen ben insan oğlu şu velet kimin oğlu. Aldım cebime 50 lira yarın meçhul bugünde ölmedik. Adem hava babam anam hiç dünyaya gelmeyen de ölüyor köşkleri olanda.

Pavlonya,ah sevgilim,ağaç ve kadın ve de adam.

Nalbantlık
Kırılan vazo
Ve de şans

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Onur Altan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 11:08:10