..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
640K bellek herkese yetmelidir. -Bill Gates, 1981
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Arman Berra
Arman Berra - Arman Berra
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Görevli (Arman Berra) 24 Aralık 2022 Toplumcu 

Bu görevli neden insanların kötü şeyler yapmak için kullanabileceği şeyleri onlara sunuyordu? Bu işe neden girmişti, niye oradaydı?

Gündüz Depremi (Arman Berra) 8 Aralık 2022 Beklenmedik 

Sıradışı bir yaşam süren ünlü kahramanımızın hayatındaki gerçek depremlerin ötesinde aslında yaşadığı anlamsal depremlerin nasıl inanması güç bir sona sürüklediğinin hikayesi... Hem eğlendirmesi hem de sahip olduğu tahmin edilemez bir son sayesinde güçlü bir mesajla final yapan bu çok beğenilen kısa hikayeye vakit ayırmanıza kesinlikle değecek. Hikayenin damıtılmış özünü alabilmeniz için yazıldı ve beğendiyseniz yorumlarda sizlerden gelecek beğenilere göre uzun versiyonunu yazabilmeyi çok isterim. iyi okumalar.

Black Friday (Arman Berra) 8 Aralık 2022 Beklenmedik 

Okuduktan sonra herkes için indirim anlamına gelen bu ifade yeni manası ile hayatınızda yer bulacak. Yıkılmış şekilde evine gelen bu adamın bu yıkılmışlığının sebebi ne olabilir ki böylesine tuhaf şeyler yaşamaktadır... Hikayenin damıtılmış özünü alabilmeniz için yazıldı ve beğendiyseniz yorumlarda sizlerden gelecek beğenilere göre uzun versiyonunu yazabilmeyi çok isterim. iyi okumalar.

Merhabalar,

Ben Arman Berra, kendimi en kısa hali ile eğlencesi ile yüzünüzde tebessüm oluşturacak tahmin edeceğinizin ötesinde tuhaflıklar içeren ve asla bir başka yerde duyup görme ihtimaliniz olmayan şeyleri akıcı ve merak uyandıracak şekilde yazmayı amaç edinen kısa hikaye yazarı... olarak tanımlayabilirim.

Vakit darlığı yaşadığımız günümüzde oturup sayfalarca romanı okuyacak çok uzun bir vakit sizden beklememi mümkün görmüyorum, bu nedenle kısa bir vakit fedakarlığı yaparak, ayırdığınız zamana değecek gün içerisinde dahi aklınıza geldiğinde gülümsemenize vesile olacak bazen absürt bazen manidar bir nevi kurgusal fıkra diyebileceğim hikayelerimi beğeneceğinizi umuyorum.

Bu platformda bulunan benim gibi tüm yazarların, tek motivasyon kaynağı sizden gelen geri bildirimlerdir. Olumsuz bile olsa düşüncenizi paylaşmanız bize motivasyon vermektedir.

Bu güzel eyleme devam edebilmemiz adına olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bizlerle paylaşma iyiliğinize ihtiyacımıza var, yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese iyi okumalar dilerim, saygılarımla.

http://armanberra.com

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Arman Berra, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 12:10:48