Yaşamdan korkmayın çocuklar. İyi, doğru bir şey yaptınız mı yaşam öyle güzel ki. - Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Mehmet AVCI Kendimi attım yine aşk denilen girdabın dönerine ne yaşayacağıma aldırış etmeden.Önemsedim yine bugün aşıkların aşkını, tükeneceğime aldırış etmeden.Bir sandalın üzerindeyim küreklerim kayıp, nereye götürürse razı olacaktım kaderime.Kurumuş bedenim yine ıslanacaktı bu denizde.Hala gözümdeydi görünmezliğin,içim ıslak, kalbim kuru, bedenim yırtıktı sana. Ya sen olurdun ya hiç kimse.Kalbim yanlız sana açtı gönlüm tek sana muhtaç.Sen uyurken temaşa ettiğim yüzünü yüzümde unutmuş ve orada uyuya kalmıştım sanki.Ya kaderim olmalıydın ya ecelim yazmak istedim bugün yeniden seni ve beni. Ya da yırtıp atacaktım kader denilen defteri.Yaşamak için sarılmışken aşk yorganına şimdi üşümekteyim bir ölü gibi.Ne olur aşkım artık bu girdaptan gel kurtar beni.Sevgi yolumdan su akıttım değirmenine iriydim ufalttın beni tüm büyüklüğüm küçüldü sana yine, en lezzetli halimle kendimi sundum sana.Gel sevgilim ben yine otel odamızda o mahçup ve utangaç halimle bekliyorum seni.Perdeleri açalım hayata gün yeniden doğsun üzerimize.Göç mevsimiyle dön artık bana.Herşey nekadar güzel sevgilim ne mutluyuz bak bu masal ikimizin masalı hem yazarıyız hem okuyucusu.Sen vaktinden çok sonra gelen sevda,bense seni yıllarca bekleyen bir saklı melek.Nasılda tanımamışsın beni nasıl özetleyemedim sana kendimi.İçimde öldüğüne inanmadığım tek varlığımsın.Bir gün döneceksin diye kaç yıl aç ve muhtaç kaldım sana.Tekrar gözlerimi açmak istiyorum seninle hayata,bizi birbirimize götüren sebepler farklı olsada.İlk aşkını unutamayanlar listesindeyim,enerjim bitik kalbim yorgun,vücudum tahammül sınırlarını zorluyor olsada.Düştüğüm yerden kalkmak ve bir gece de sürse aşkın romantizmini birlikte yaşama teklifindeyim. Gözlerim gülen gözlerini arar,kalbim sevgine aç,ellerim elinin sıcaklığına muhtaç.Bedeninin değil,gönlünün delisiyim.Tüm olumsuzlukların farkındalığıyla aklımla aşkımızı takip etmekteyim.Ve son sözüm sevgilim,seni tüm çıplaklığımla beklemekteyim,aşk yaşatansa ben neden ölmekteyim? Lütfen görüşlerinizi mehmetavci-izedebiyat@hotmail.com adresime e-meille bildiriniz
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © mehmet avcı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |