Yalnızca hava, ışık ve arkadaşın varsa hiç üzülme. -Goethe |
|
||||||||||
|
Mehmet AVCI Bitmek bilmeyen özlemim ve derin hayallerimin içinde kayboluyorum.Kendimi her bulduğumda yüzüm de hep aynı ifade. İmamesi olmayan tesbih gibiyim. Çek çek bitmiyor,bitiremiyorum sıkıntılarımı.Kendimle kavga etmekten yorgun düşüyorum. Yine yumruklarımı kendi yüzümde patlatıyorum galiba. Bugün ağırlığımı kaldıramıyor bedenim.Yükümün ağırlığının altında eziliyorum. Zerreler dağ oluyor gözümde tırmandıkça yoruluyorum. En kötüsü mü?Yükümü hafifletcek olan kişi artık benden bihaber.Terkediliş gerçeğimle başbaşa kalmışım. Kendimi her bulduğumda bu ben değilim diyor ve yeniden aramaya koyuluyorum kendimi. İlk kez yaşlandığımı hisseder gibiyim. Beni güzel gösteren aynalar çillenmiş ya da yüzüme bakmak istemiyorlardır kim bilir. Oysa bir zamanlar hep karşılarında görmek isterlerdi beni.Mutlu bakışlarıma aşina olmuşlardı. Ne kötü değil mi?Eski dosttan yoksun kalmak,ne kötü değil mi?Eskisi gibi olamamak. Neden hiç kimse onun verdiğini veremiyor bana.Yoksa denemediğim için mi öyle sanıyorum. İmamesi olmayan tesbih gibiyim çek çek bitmiyor bitiremiyorum onu... lütfen görüşlerinizi mehmetavci-izedebiyat@hotmail.com adresime e-meille bildiriniz
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © mehmet avcı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |