"Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler." -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
YANIMDA KALDA İSTER YâR OL İSTER YARAM Mehmet AVCI Yanımda kal sevgilim; uzun uzadıya uzan karyolama.Yastık edeyim sana kendimi rahat uyuman için.Yanımda kal sevgilim ellerimle sofralar hazırlayayım sana mis tatlarla sunayım sana kendimi. Hiç ayrılma ne olursun bende kal,sende tükeneyim.YÂrim olamasanda bir yara ol içimde sürekli seni kaşıyayım.Yarama her baktığımda seni hatırlayayım.Hiç konuşma istersen orda öyle kal.Yüzündeki o mahsum ve samimi bakışına kurban olayım.Yaram ol lakin,şifamı başka kapılarda aratma sen parmak bas yarama.Nefesin,dokunuşların olsun bana.Gitmeyişin beni hayata bağlayan umut olsun içime.Bakışların kucaklasın beni yüzünü yama yap yüzüme.Ah sevgili ah.Bir açıp gösterebilsem sana kalbimdeki yerini.Bir kez sevebilsen beni,benim gibi.Ellerimle sonumu getirecek bıçağımı bırakmak istemiyorum elimden.Keskin bakışlarınla öldür beni..Gözyaşlarım veda edene dek bende sukut et...Cesaretim bitene kadar kal yanımda... Ruhuma bedenini üfle sevgilim.Boğaz köprüsü gibi iki yakamız bağlansın birbirine..Halatlarımız kopsada gövdemiz sarksın denizlere.Bakan gözlere feda edeyim kendimi,yanıp tükenmeden. Yanımda kal sevgilim;ister yÂrim ol ister yaram bakışlarınla ört beni gözükmesin yaram lütfen görüşlerinizi mehmetavci-izedebiyat@hotmail.com adresime e-maille bildiriniz
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © mehmet avcı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |