Yaşam ciddi, sanat neşelidir. -Schiller |
|
||||||||||
|
Dertlerimi unutup Sınıfıma girerim Şu gönlümü avutup Sınıfıma girerim Sarp dağları aşarım Yarınlara koşarım Bilgi olup taşarım Sınıfıma girerim Cephelerde er gibi Gonca gül derer gibi Mabede girer gibi Sınıfıma girerim Bir mum gibi eririm Bu yolda can veririm İstikbali görürüm Sınıfıma girerim Yaktık irfan ateşi Bilginin yoktur eşi Uyandırıp güneşi Sınıfıma girerim Harfleri, heceleri Öğrenir niceleri Uyumam geceleri Sınıfıma girerim Ders yoksa yastayım ben Mahir bir ustayım ben Bilgiye hastayım ben Sınıfıma girerim Cahil kalırlar niye? Her ders birer hediye Bilgisiz kalma diye Sınıfıma girerim Dik dur, diklenme derim Ben komutan, sen erim Okul en rahat yerim Sınıfıma girerim M.NİHAT MALKOÇ
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © M.NİHAT MALKOÇ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |