"Küle değil, ateşe üflemelidir." -Divanü Lügat-it Türk, Savlar |
|
||||||||||
|
Yediğimde dost kazıklarıyla sandalımı çekebilirim her an Sana gelince sevgili türlü entrikalarındanda bıktım Zamanı çoktan geldi seni bırakıyorum şimdi Ardıma bakmıyorum bile merak etme Biten düşlerime ağlayamam şimdi Hatırlarsın ömrümden ne günler gitti Bitmez dediğim yollarımda böylelikle bitti Ruhumu emanet ettikçe sevgilere Gözyaşı olarak geri döndü yüreğime Yüzüme gülen dost görünenleri saymıyorum bile Bitmez sandığım sabrımda böylelikle bitti işte... Şiir-Edibe Toğaç...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Eda Toğaç, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |