İste, sana verilecektir; Ara, bulacaksındır; Çal ve kapı sana açılacaktır -İncil |
|
||||||||||
|
Gülbahar bir dilberdir, kadın yüreği yangın Garib gönlüm hazırdır, dilber için ölmeye Bu sevdaya düşeli, garip gönlüm çok yılgın Niçin öl dedin bana, sen istedin ben öldüm Şanslıyım aşktan yana, hem ağladım hem güldüm Gönlüm kavuştu sana, göz yaşlarımı sildım Bu sevdaya düşeli, garip gönlüm çok yılgın Her şeyden vaz geçerim, bu can severse eğer O isterse gelirim, o yar her şeye değer Neden terk ettin beni, sevgin yalanmış meğer Bu sevdaya düşeli, garip gönlüm çok yılgın Sana olan aşk ile, meyhaneler dert dolu Kırık kanatlar ile, aşamadım sert yolu Beyaz yalanlar ile, öldürdün bu mert kulu Bu sevdaya düşeli, garip gönlüm çok yılgın SAIR Kemal PARACIKOGLU (KEMNUR)
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Kemal Yavuz Paracıkoğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |