Umutlarım her zaman gerçekleşmiyor, ama yine de her zaman umuyorum. -Ovid |
|
||||||||||
|
Bazı şeyler düşünüyorum parçaları çok trajedik Mesela esmer elmanı ısırıyorum ve ortadan kayboluyorsun İyi niyetli olmadığımı düşünerek Mutluluk durgun akan nehirdir sanırım Geriye akmak öldürüyor insanı Ki kederinde yazgısı vardır Yazgı da öldürüyor yağmurları Sessizlik yankıdır ama anlayabilmek lazım Esinti büyük melodi hıçkırığını saklar Sokaklar nereye gideceğini söylemez Zaman yalan Her şey bittikten sonra ücretli ödemeli tabutluktur adımlar Bir ağaç gölgesi Sabitleştirmek için gölgeni Varlık Çürük manipülasyon önerileri İnsanın psikolojisini bozar Sodom Gomora sapkınlığı Birden kentler yok olabilir Kederli sayılar Savaş dünyanın geniş ovalarında Gözlerin kum dağılışları Bir bıçak keser gibi soluğunuzu Toplum ve zorbalık Sonsuz Hasarlı cam kristalleri Daha fazla buz tuvalde tutunmuyor yaptığım resimler Kabuk altında ağrı Kaybolanlarım Can çekişiyorum tüm sırları alarak Belki vedasız zeminde ayna bakışlarıdır Günlerden balad Gün mum titreyişinde Kırmızı ateşin hikayeleri Tüm hukuksal terimleri çöplüğe yuvarlıyorum Kendimin katiliyim .
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © lacivertiğnedenlik, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |