Sevmek bir başkasının yaşamını yaşamaktır. -Balzac |
|
||||||||||
|
saklanıyorum saklanana kadar bulana kadar sayıyorlar sayıldığımı bulacaklarını biliyorum mesele bulunmak değil sayı çok önemli sayıldıysan sorun yok kaçıyorum sonra tutana kadar yakalayana kadar diyorlar kaçtığımı biliyorum kaçmak önemli kaç olduğu önemli sayıyorlar sayıldıysan sorun yok bir kitabın ayracına gizleniyorum herkesin inandığı bir kitap olduğunu söylüyorlar herkesin bundan haberi yok kitabın içinde kayboluyorum buluyorlar kaçıncı sayfada olduğun önemli sayıyorlar gözlerimi avucumda sallayıp atıyorum ve düşeş kimse görmeden bir rüyanın altına giriyorum hep yek geldi diyorlar konuşan birileri dinleyen birilerine elma dersem sus armut dersem pıs diyorlar gittikçe büyüyen bir sessizlik var sayıyorlar .
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Umut Kazan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |