Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis |
|
||||||||||
|
Gökyüzündeki kuşların ritimsel müziklerini hissetti tüm kalbinle. Ne güzel sarılıyordu tüm benliğiyle evren. Varolmanın duygusu sarmıştı özündeki canın. Şöyle bir nefes aldı iyiki dedi,iyiki...)___ ~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆ Yok olmak var bu biçim dünyada. Kimsenin kızı olmazdım belki. Özlem duymazdım hiç işte o çocuk gülüşleri. Ya hu ben mi seçtim sanki Seçme şansım varmış gibi Olmasaydım bu biçim dünyada Doğmamış olsaydım Böyle biçim insanlar arasında Saygısız cahil bukalemun Kendini işte ne sanan Birde kalkmış çocuk yapan Ne sevgi bilir ne saygı Bilse sahi, gösterirmiydi? Saygıyla bakarmıydı evdeki çocuklarına? Öğreneydi kadın, sevdiği adama bakmayı Anlarmıydı o zaman kocası Sevginin güven verici olduğunu. Yok olmak varoluşu yaşamamak vardı Dünyaya getirene hesap sorar gibi Gücün yok, gidemezsin ki Seçme şansın varmış gibi Ailen kim, Senin mi? Sahi kimsin? Kimlerdensin? Kim seni sevdi, kim seni istemedi? Kim kocaman sarıldı 🤔 Kim ötekileştirdi? Yok olmak vardı da hani Vardır, diyorum bazen Vardır elbet bununda bir sebebi.. Dünyaya gelme bedeli Bu yalnızlar treni.. Geçmişin ayak izleri Hep bitmeyen yükler gibi. ~DnZ Bursa/2021
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hamdiye Hatipoğlu , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |