Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
|
||||||||||
|
Vurdun gittin kapıyı hasreti ektin cana, Yeter ömrüm dön artık gülüşünü özledim. Sana İşve nazımla küsüşümün ardından, Kucağında buketle gelişini özledim. O ela bakışların baharı andırırdı, Tutkuyla öpüşlerin geceyi yandırırdı, Yoksa o zalim gönlün beni mi kandırırdı? Dudakların tenime salışını özledim. Kalmadı mı birtanem şimdi gönlünde yerim, Sen gidince söndü bak gözlerimdeki ferim, Sensin benim dünyada ve mahşerdeki erim, Kollarınla büsbütün sarışını özledim. Hani mutlu bir ömür geçirecektik gülüm, Şimdi reva mı bana yaşattığın bu zulüm? Sana aşkla yanarken şimdi savrulur külüm, İç çekip gözlerime dalışını özledim. Yarim bitir hasreti gel de bir yol göreyim Kalan yitik ömrümü zemheride süreyim, Sabrım tükendi artık çok üşüdü yüreğim Sol yanıma sımsıcak doluşunu özledim Dinmez oldu gözyaşım hasret yaktı canımı, Kuruttu hep özlemin damarımda kanımı, Sensiz boş kaldı solum öldür bu sol yanımı, Aşk ile kollarımda kalışını özledim. Yaşanır mı sevdasız gir gönlüme bir dene? Alışmak kolay değil dayanılmaz gidene, Dellenir Suna Gelin, ruhum sığmaz bedene, Azrailin canımı alışını özledim. Suna Türkmen Güngör
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Suna Türkmen Güngör, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |