Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
|
||||||||||
|
Hanidir yazarım türkü tadında Gönlümün türküsü çalmıyor ustam Özendim sevdaya tuttum yadımda Vefasizsa aşklar kalmıyor ustam O masum aşklar gelseydi dile Bülbülün gülü solmuşsa bile İnan unutulur çekilen çile Hep bekledim ama gelmiyor ustam Çalmaz oldu mutluluklar kapımı Birileri sahiplenir tapumu Açamadan aşka gönül küpümü Sineye dert dolmuş almıyor ustam Nerede umudum, gönlüm nerede Kabuklanmaz aşklar kanar yarada Kerevetsiz masal kalır burada Bu sevdanin yeri dolmuyor ustam Bir nağme dolanır gönül teline Yakar yürekleri akar seline Aşkı kondurmazlar Suna Geline Yüreğe pus çökmüş gülmüyor ustam Suna Türkmen Güngör
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Suna Türkmen Güngör, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |