"Denemeler"de gördüðüm þeyi Montaigne'de deðil, kendimde buluyorum. -Pascal |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Hem mesafeyi iþaret edensin Hem kabullenmeyi. Þartlar ne olursa olsun… Yani; Yüzde yirmi beþ; nefret Yüzde yirmi dört ;Ya olursa Yüzde elli bir;sonuna kadar Yüzde sýfýr kayýtsýzlýk…! Bak iþte; Bu cephe kýzýl/Çiriþ otu Bu cephe kýsrak/Çoban kavutu Bu cephe Hazarbaba mavisi Bu cephe ödünç alýnmýþ þiirler… Mutluluk yoktur, dahasý ;hiç olmayacaktýr Sen bana teslimiyeti öðretensin. Sesdeþlerle, Küsdeþler karþý karþýya Çok affettim çok..kendimi asla…! Þimdi kendimle gurur duymayayým mý? Ah… O entel züppeliði./Kurtboðan.. Nasýl olsa mýsra kiralýk ,þiir bizim… Gün batýmý idamlýk…! Aðlama sarý baþaðým Benim ateþle beslenen Semender Ekinin varacaðý yer;Deðirmen… Zemheri Zurafasý halimiz… Elifi görsem mertek sanýrdým Nato kafa, nato mermer/aðzýmýzda Gülbahar Esa Vas Pa ?…Dicle Koruðum;Esa Vas Pa? ‘’Bugün Selbim dara düþmüþ’’ Boynum eðri,aðzým kalabalýk…! Servet ALKAN 06.06.2023/Malatya
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Servet Alkan, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |