Bildiğim tek şey, ben bir Marksist değilim. -Karl Marx |
|
||||||||||
|
Hem mesafeyi işaret edensin Hem kabullenmeyi. Şartlar ne olursa olsun… Yani; Yüzde yirmi beş; nefret Yüzde yirmi dört ;Ya olursa Yüzde elli bir;sonuna kadar Yüzde sıfır kayıtsızlık…! Bak işte; Bu cephe kızıl/Çiriş otu Bu cephe kısrak/Çoban kavutu Bu cephe Hazarbaba mavisi Bu cephe ödünç alınmış şiirler… Mutluluk yoktur, dahası ;hiç olmayacaktır Sen bana teslimiyeti öğretensin. Sesdeşlerle, Küsdeşler karşı karşıya Çok affettim çok..kendimi asla…! Şimdi kendimle gurur duymayayım mı? Ah… O entel züppeliği./Kurtboğan.. Nasıl olsa mısra kiralık ,şiir bizim… Gün batımı idamlık…! Ağlama sarı başağım Benim ateşle beslenen Semender Ekinin varacağı yer;Değirmen… Zemheri Zurafası halimiz… Elifi görsem mertek sanırdım Nato kafa, nato mermer/ağzımızda Gülbahar Esa Vas Pa ?…Dicle Koruğum;Esa Vas Pa? ‘’Bugün Selbim dara düşmüş’’ Boynum eğri,ağzım kalabalık…! Servet ALKAN 06.06.2023/Malatya
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Servet Alkan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |