Ýnsanlar yalnýzca yaþamýn amacýnýn mutluluk olmadýðýný düþünmeye baþlayýnca, mutluluða ulaþabilir. -George Orwell |
|
||||||||||
|
Çok düþündüm, karar verdim Buraya ait deðilim Derman imiþ bana derdim Buraya ait deðilim Ne yokuþum ne düzüm ben Ne baharým ne güzüm ben Ne sükûtum ne sözüm ben Buraya ait deðilim Tenim yapraðýný döker Hissiyatým boyun büker Ruhum yabancýlýk çeker Buraya ait deðilim Hem uðursuz hem uðurum Hem hafifim hem aðýrým Hem dilsizim hem saðýrým Buraya ait deðilim Ne çoðum ne azým vardýr Ne iþvem ne nazým vardýr Ne tadým ne tuzum vardýr Buraya ait deðilim Pusulam þaþýrmýþ yönü Çok çabuk eskiyor yeni Kimse anlamýyor beni Buraya ait deðilim Birim ben binler içinde Aklým neden'de, niçin'de Kayboldum zihin göçünde Buraya ait deðilim Ne kederim ne neþeyim Ucu sivri bir köþeyim Dünya taþlýk, ben þiþeyim Buraya ait deðilim Balýklar hep kokar baþtan Mevsimler ayrýlýr kýþtan Þiþeler incinir taþtan Buraya ait deðilim Ýdrak ve düzen kokuþmuþ Deliye gömlek yakýþmýþ Ýniþ sandýðým yokuþmuþ Buraya ait deðilim Yolsuzluk muteber yolmuþ(!) Güçlüler güçsüzden çalmýþ Hesaplar mahþere kalmýþ Buraya ait deðilim Ne yazýyým ne turayým Ýyileþmez bir yarayým Renkler içinde karayým Buraya ait deðilim Hem gecem hem kuþluðum var Kirpiðimde yaþlýðým var Ýçimde bir boþluðum var Buraya ait deðilim Kafatasý boþ yerinde Vicdan göçmüþ, taþ yerinde Ayaklar var baþ yerinde Buraya ait deðilim Kararsýzdýr bende karar Tesellim teselli arar Sirkeyim, küpüne zarar Buraya ait deðilim Ey kader zorlama beni! Nârýnda harlama beni! Ýncitme, darlama beni! Buraya ait deðilim Maskara etme kuluna! Dertlere çare buluna! Yolcu var git sen yoluna! Buraya ait deðilim Yapraðýmý dökmüþüm ben Geç fark ettim, çökmüþüm ben Omuzlarda yükmüþüm ben Buraya ait deðilim Kendimizce dünya kurduk Sahi biz ne zaman vardýk? Salýn gideyim ben artýk Buraya ait deðilim 03.09.2024/TRABZON M. NÝHAT MALKOÇ
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © M.NÝHAT MALKOÇ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |