Yaşam başlangıcı olmayan bir yolculuktur. -Victor Hugo |
|
||||||||||
|
nereye dokunsam karşıma çıkıyorsun... kaçırıyorum bakışlarımı , bakışlarından bulutlara bakıyorum, olmuyor! ayaklanıp üstüme geliyorsun... bir avuç mavi toplamak istiyorum gökyüzünden ya da bir avuç su içmek, bir de bakıyorum ki bir tanem!... avuçlarımda gözlerin var: inanmıyorum... bahçede güller öyle çok ki!... uzanıp birini koklasam, kokun geliyor burnuma: doyamıyorum... yıkadığım tabaklarda parlıyor yüzün, kirletmeye kıyamıyorum!... güleceksin belki içinden pişirdiğim yemekleri hep sen yiyor, ütülediğim çamaşırları hep sen giyiyorsun... bir kapı açsam örneğin sen giriyorsun içeri: bir kapı bir sen! bir kapı bir sen!!!.. senle doluyor bütün odalarım elim ayağıma dolanıyor; oturtacak yer bulamıyorum... parmaklarımı tenime değdirsem, ellerin geziniyor tenimde; tutup ellerini tenime yapıştırıyorum!.... şimdi istesen de artık beni, bırakıp kaçamıyorsun!... kaçamıyorsun!!!...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Tayyibe Atay, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |