Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür -Atatürk |
|
||||||||||
|
bu gözyaşları bu yüze yakışmıyor biliyorum, belki de sıcaklığımı son hissedişin bir damla gözyaşının yüzünde katettiği mesafe kadar sürecek bu sıcaklık sonra bütün dokunuşlarım teninde donacak o anda bir mezarlığın ilk ölüsünün yalnızlığı taşınacak bedenine sanırım kederinle birlikte etrafındakileri de öldüreceksin örneğin; turuncu balıklar yerine dokunuşlarımdaki buz kalıplarını yüzdürebilirsin fanusunda kaldı ki bende öleceğim sokak kedileri gibi gizli bir köşede ansızın cesedime işeyecek köpekler o hissedemediğim ilk aşk ateşinin oda sıcaklığındaki ayrılık türküsü dudağımdan akacak ve kediler gelip yalayacaklar dudağımdan belki sidikli cesedim bile hala bir kaç isterik kadını tahrik edecek derecede yakışıklı olacak gazete kagıtlarıyla kapatılacak cesedim yalnız kalacaksın ben yokken bir yıldız kayarsa rahminden emzirmeye kalkışma sakın toprağa akıt ilk sütünü unutursan tekerrür eder aşkımız ve bir daha kimse bu kadar en sevdiği olamaz bir başka kimsenin
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © okan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |