Güzellik her yerde karşılaşılan bir konuktur. -Goethe |
|
||||||||||
|
Ruhum tarafından o ise onunsuz daha güçlü olduğumu düşünüyor küsüyor... oyuna alınmayan bir erkek çocuğu burukluğunda gidiyor adını çokta önemli olmadığı tabirinin hep "uzaklar" olduğu diyarlara bense kalakalmışım... bir postane kuyruğunda elimde bir zarf gönderenin:hiç gideceği yerin ise uzaklar olduğunu anlatan bir yüz ifadesiyle yutturacak bir sürü yalanım varken birde senin yokluğunu anlatmak varya anlatılacak bir çok hikayem varken serzenişim boşa değil! ben yine o senli zamanlarımdaki yerlerde "bana bi bira"nın yanında eşantiyon yalnızlık kuponları kazandım beş kupondan sonra bir bira veriyorlar bıktım artık yokluğunu satın almaktan arada bir mektup yaz hiçliğime
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © okan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |