Yalnızca sevgiyi öğret, çünkü sen osun. -Anonim |
|
||||||||||
|
Ama bu kez senden hiç korkmuyorum Çünkü artık senin yoklamalarına alıştım Meğer insanların korktuğu sen değilmişsin Ölümün ta kendisiymiş, bunu anladım Sende bir emir kulusun Elçiye zeval olmazmış, ne duruyorsun? Hadi sen bir başarının daha zevkini yaşa Bense artık kalayım sonumla başbaşa Çıkayım artık kaçınılmaz yolculuğa Uzun… meçhul… soğuk yolculuğa… Hatırlıyor musun? … Önceleri hep dar anlarımda çıkardın karşıma Ya bir yığın hurda arabanın arasında sıkışıp kalmışken Ya ciğeri beş para etmezlerin namlusu üzerime doğrulmuşken Ya hayata küsmüş, terkedilmiş, üzgün bir anımda Bir uçurumun kenarından aşağıya bakarken Ya da yeri ve zamanı senin seçtiğin bir anda Hep ani sürprizler yapardın bana… Bugün sürpriz yapma sırası bende İşte bu kez ben çıktım senin karşına Korkmuyorum artık ne senden, ne ölümden, ne de unutulmaktan İyi hazırladım kendimi, hazırlıklıyım bu ana Göreceğimi gördüm, dersimi aldım hayattan Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, boyunun ölçüsünü alırmış sonunda Al işte mezura, işte boyum… Al işte ruhum… Ha bugün ha yarın, ne farkeder Nasılsa senin değil mi son soluğum… Woerden, 16-05-2003 Wörgl, 05-07-2003
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ensar Aktaş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |