Bir ülke bağımsız olmadan, bağımsızlık da erdem olmadan ayakta duramaz. -Rousseau |
|
||||||||||
|
Suvari umutlar ve sulh akınına çıkmış deli bir gönül var olma telaşının en son deminde ki yitirip özveriden gayrı olan tüm serveti yüreğimde efsunlu bir sevda ve gözlerimde Ömer’in adaleti . Silkinip atıversembütün öfkeleri üstümden sonra her mevsime bir destan dökse inayetim kavuşmanın özlemiyle ateşe düşmüş anılar suvari umutlar... ve acı ... korsanı olmuş hayal ufkumun sarıp sarmalamış avare sabahlar geceyi kucaklayıp birbaşımalığımı kucaaklayıp sonra vuslata uzanan karanlığı kanrevan içinde kalmış gözlerimden dökülen her damla yaş ve her solukta aşkı zikreden benenim suvarin olayım yollarında ölemedim . işte tecelligahım , sevda mabetim , gönülde ittifak kurmuşş hissiyat ve seninle yaşanır inan; Venüste, Mars’ta dünyada seninle ranalaşıyor hayat sar... kollarınla sar, kudretinle sar firakın bağrında yanan öylesi bir köz, killenmiş topraklardan oluşmuş bu bedende bir damla suya ravi yüreğim bütün denizler sana varır her demde bütün nehirlerin kavuştuğu sensin bilirim... Suvari gönül !... öyle bir yangınla yanmalara doymadan ve ıramışlığın üzerine çekilen bentler Gel hadi... duy ki senin için davet çıkarmış mabetler.... Mustafa Çelebi ÇETİNKAYA 04 Aralaık 2003 Perşembe (15:15)
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa Çelebi ÇETİNKAYA, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |