İnsanlığın hangi filizi köreltilmek istenmişse, tersine o filiz daha gür büyümüştür. -Freud |
|
||||||||||
|
Gece sessiz.Gece ılık.Kendimleyim,yalnızlığımı soğuk bir mühürle damgalamadan düşlerime sarıldım. Tefeci misali faiz üreten düşlerime; uzanıp aldım onları. Kırmızıyı lacivertle birleştirip sevgi evimi ,beyazla maviyi pekiştirip köpük köpük denizimi, sarıyla yeşili buluşturup kuş seslerimi , kısayı uzunla devşirip sevdamı, darı genişle kaynaştırıp hasretimi yaptım. Bozup bir daha,bir daha yaptım. Daha gerçeğe doğru... Gece sessiz. Gece ılık .Düşlerimi aldığım yere bıraktım, seslendim onlara. Çaresizlik logolarım! Ben köşede durup bana göz kırpan atıma bineceğim.Dünyayı gezeceğim...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © nurdan saydam, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |