Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
|
||||||||||
|
Şimdi şehrin ışıkları kadar uzaksın bana Puslu, sisli bir karanlığın ardına odaklanıyor gözlerim ve seni arıyor Sen bildiğim sen değilsin artık Elimi uzatsam koca bir boşlukla karşılaşacağım, biliyorum Yine biliyorum ki o boşluğun içinde bir yerlerdesin Nefesini duyumsuyorum esen rüzgarda Bak işte yaklaşıyor kokun da Keşke bu kadar yüreksiz olmasaydın O zaman boşlukta saklambaç oynamazdık Saklanan sen oluyorsun ne zamadır, arayan da ben Tam bitti artık buldum seni diyorum Tekrar oynamak istiyorsun, ufak bir çocuk gibi Sen de kendi içinde oynuyorsun bu oyunu Sürekli kendini arıyorsun kaybettiğin benliğinde Ve yanlış adreslere yolluyor seni olmayan mantığın Dar Sokak aralarına girmiyorsun Seni dar bir sokak arasında sıkıştıracak gerçeklerden kaçıyorsun Çıkmaz bir sokakta yitip gitmekten korkuyorsun Benden kaçarken,en çok kendine uzaklaşıyorsun Elinden tutup,seni çıkmaz sandığın sokaklara götürmek Ve aşkın keskin kokusunu duyumsatmak istiyorum İhanetin acısını bile yok eden bu güce inan istiyorum ‘Gel, affettim seni’ diyorum Uzatıyorum elimi Gelmiyorsun! Gelemiyorsun!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ASLI, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |