Dengeli bir rejimde yemeğin yeri çok önemli. -Fran Lebowitz |
|
||||||||||
|
ayaklarımızdan caddelere sıçrayan heyecan adımlarımız titremekte yüzün, bir giz gibi yüreğimde kirli bir şarkı gibi ağlamaklıyız gün, günlerden kalandı avucundaydık sen mi gidecektin başın önde ben mi merhametsizce yoksa ikimiz de gitmeye cesaret edemeyip gitmemeyi beceremeyecektik yandı, alev alev kavruldu kelimeler dudakların yalancı mıydı bilmiyorum dudaklarım yabancıydı... ve uzak mücadelelerdeydi taşa banmış sevdalar dağlar yürüdük, dereler gördük uzun olan kavaktı işte biz fidanca bir söğüt bugüne kalan bir damla anlamsızlık olamazdı bir de görmediğimiz gökyüzü vardı oysa maytabı patlamış bir gün yamacındaydık nereden çıkmıştı bu hüzün şimdi hep bu değilmiydi ellerini hissettiğim kayıp zindanlar gibi ellerinde yalnızlığa beni terkettiğin sen gülüyor olmalıydın ben ayrılık fırtınalarında grev var bu sevgide hepsi bu... ... sen varsın ben varım yağmur var güneş var günler var günlerden kalan, bugün var grev var bu sevgide bir de boğazıma takılanlar acemi bir ressamın kırık fırçasında gidemiyoruz gelemiyoruz ayrılık var akşamüstüne ikimiz de biliyoruz ama güzeldi kabul et şimdi ayrılık akıyor saatlerimizde nasıl olacak diye sorma ben sadece aşkı bilirim ama yakışmalı maytabı patlamış bir gün yamacına düzelt saçlarını şimdi ikimiz de hiçbir şey bilmiyoruz "ayrılık da sevdaya dahil" di ama başka türlü olmayacak söylemeliyim bu sevda ayrılığı haketmedi...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İbrahim, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |