İçine koyabileceğin bir karanlığın olmadan, bir ışığın olamaz. -Arlo Guthrie |
|
||||||||||
|
zamanlar açıyorum bak, üzerimi örtüyorum sesinle bu ayışığında bir ölüyorum ki sorma ansızın, bir daha gelecekmişim gibi sevgi bitti ansızın, beni sevecekmişsin gibi... uzak bir mevsimin yabancı mısrasıyız ekimde yağmur olur, ocakta kar altında bir şubat ağızlıyız şarabın aşkı dolunayda, korku ıslak mutluluklar gizlendiği yerden aynı karelerde kesişen üç cümle senlerden, benlerden ve ayrılıklardan nokta bitti ansızın, paranteze geçecekmişiz gibi ansızın, bir sabaha varacakmışız gibi azıcık daha konuşsan dudaklarında sızacakmışım gibi belki bir şeyler olmaz diyorum beni sevmen, ne bileyim intihar gibi karanlığın gölgesinde deniz zifiri bir uçsuz bucaksız mavi desen değil, ölüm gibi yalnız bir şarkı sonra üç beş satır belki bir mısra mürekkep artarsa ve tuttuğum elini sen çeker gibi evet, biraz daha konuşsan sabaha varacakmışız gibi sevgi bitti ansızın, beni sevecekmişsin gibi...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İbrahim, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |