Roman yazmanın üç kuralı vardır. Ne yazık kimse bu kuralların neler olduğunu bilmiyor. -Somerset Maugham |
|
||||||||||
|
Yıllar önce ben sılamdan çıkarken, Eşe dosta veda edipde geldim. Huzur ile aram hiç hoş olmadı, Her acıyı,derdi tadıp da geldim... Gönlümdeki güzellerin hasını, Kayıp ettim tutuyorum yasını, Mecnunu deleden yar sevdasını, Bir geçmez pul ile satıp da geldim... Geldiğimden beri telaşta başım, Düşman ile devran sürer gardaşım, Sitemle, stresle geçerken yaşım, Ağrıma acımı katıp da geldim... Yar derdine külsüz odla yakıldım, Eritildim dost arkına döküldüm, İsyan ettim ne eğildim ne büküldüm, Vefasız ne varsa atıpda geldim... Geldiğim yerlerde tükenmiş haya, Ne boynozlar var ki, uzanmış aya Bazen gönül dön, der ya Ulusoy’a, Gurbetin yolunda bitip de geldim..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hasan Ulusoy, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |