Bir klasik herkesin okumuş olmayı istediği ancak kimsenin okumayı istemediği eserdir. -Mark Twain |
|
||||||||||
|
Elemle sevinci harmanladım bir güzel Eledim sonra gözbebeklerinden gecenin Hayır korku değil karanlıktan kaçışım Ne aynalara küslüğüm saçlarımın dağınıklığından Ne de kifayetsiz olan kelimeler Yorgun savaşçı gibiyim bu gece Mecalim olmasa da doğrulmaya Vazgeçmek elimde değil Bir tuhafım bu gece Kır çiçeklerinin kokusu esiyor sanki dört duvar arasında Perdeleri açmalı Yıldızları çalmalı geceden Bir aşk şarkısı seçmeli yıldızlarla dans için Bir de yüksek ökçeli papuç Ağlamalı bu gece Ne elemden, ne sevinçten Ağlamalı öylesine Çocuk olmalı belkide En büyük yaramazlığını yapmalı yürek Tatlı tatlı gülümsemeli sonra Suçunu eleveren, masum gözleriyle Bir tuhafım bu gece Hiç olmadığım kadar sessiz Ve hiç olmadığım kadar gürültücü Tebessüm de benim, gözyaşı da Ölüm de benim, yaşam da Vuslat ta benim, ayrılık ta Dağlardan engin, prinçten narin Bir tuhafım kısaca.....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hülya Aydoğan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |