Gerçek sanat, gizlenmesini bilen sanattır. -Anatole France |
|
||||||||||
|
Anahtarını bulup kalbimin derinliklerinden bütün kapılarını açtığımı anladığım an hayatın, kainatın öğrendiğim zaman ibaret olduğunu mucizeden, kavrarım yaşamın bir parçası olduğunu, sanatın. Ve yine anlarım yokun olmadığını, aşkın ise yok olduğunu. Sessizlikte seni arzulayan o sesin ilah uykusu gibi başlayıp, bittiğini ve durmaksızın gidişimin anlarım bir çember etrafında budalaca döndüğümü. Gözlerin anlattığına inandığım andan bu yana hala inanıyorum ama sözleri de unutmadan yokun olmadığını aşkın ise yok olduğunu kavradığım zaman eminim acı çekmeyeceğim aşkından anlattıklarım işte o son gün o son gün kapıyı açarken çekeceğim son zulüm anahtarı bendeyken, kalbim aklımın korumasında güvendeyken geçeceğim cesur ve sessiz adımlarla benim amacım vardı unutturdu aşkın şimdi ise yalnız zaman lazım öğrendim savaşın üstünlüğünü kaybettiklerimin bir bir bana döndüğünü ve buldumya hayatı en dağınık yerlerden kimse karşı koyamayacak bana ne aşkın, ne de öfkem zaten yokun olmadığını aşkın ise yok olduğunu kavradığım an yalnızca bir aşk kalacak emin ol o da sana olmayacak.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © tuğçe karasüyek, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |