"Usun ve deneyimin aksaçlılarınki gibi, ama yüreğin masum çocuklarınki gibi olsun." -Schiller |
|
||||||||||
|
bu mezarlık ne ki dünya sana dar beden şanslı bir var oluş yokluktan olmuşluğumuz ölümsüzleşmeye doyumsuzdu sözcüklerde anlamlaşmaya muhtaç oluşumuz Tükürdün geceyi, çarmıha gerdiğin güneşe yıldızlar hayranlığımı göğe dile getirse ömrü uzardı gecelerin tüm beni güçlü kılan imgeleri, morfinleyen çaresizliğim sunulsaydı yitik varlığına sitem ederdin kelimelerin özümseyemediği yüzün olmalıydı bu sebeple ifadelerim anlam kargaşası saklarım ama inan, inancım mutlak sonsuza açıldım da eksilerime bir bak avuçlarımın içindeki kesiklere tuz oldu sözlerin sen üslubunu merhem mi zannettin O'nun varlığım, asılsız tenim yargılamak sana düşmez git ufuklar senin hayalinin, kalemimi kırıp attığı an sevemedi beni akrep ve yelkovan kaçardın aforoz edilmiş sevdalardan suretim engel sana ne bir in ne de liman sen bildiğinden, gördüğünden şaşmayacaksın hepsi hak ama şekilciliğinle yargılanacağım yargılanacak ve eksiklerim dilimi kestikçe susacağım oysa ne suçlu ne de haklıyım ben, ben diye söylenemem ben O'yum kudreti gülizar aşkı tomurcuğum sunulandan fazlasını dilerim de dilimde bitmez dikenleri yokluğunun gümüş bir hayaletim ruhum saten dünya ne ki sonsuza varmak isterken altın,ipek diye geceye tenim söverken gözlerinin elalığında kaybolmayı haykırdım ben kurnaz ve hain bir edayla bakma yüreğime karşında suskunken,gevezeliğimle eğlenme ben, ben diye diretemem gülüşlerim alevleri saklarken, aşkı bir defa daha mat edemem hayalini devasa çöllerde bırakdım yürüyemem çakıllı bulvarlarda ve aram iyi olamadı epeydir zamanla yazarım aşkı yekpare taşlara fakat suretim engel sana sen kaç aforoz edilmiş aşklardan bedenimiz tutsak aşka ben yorgunum koşamam
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © tuğçe karasüyek, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |