İnsanlar yalnızca yaşamın amacının mutluluk olmadığını düşünmeye başlayınca, mutluluğa ulaşabilir. -George Orwell |
|
||||||||||
|
Gidecek misin söyle bak çıkacak foyaların, anlatacağım işte insanlara yaptıkların. Demek hala buradasın gözyaşı bekliyorsun ama bu defa alamıyacaksın. Yazacağım korkusuzca açıklayacağım yaptıklarını bir bir çünkü korkmuyorum yazarken güçlüyüm. Kalemime yaslanıyorum. Dostların yaşayanlarına acı bir özlemle damlanın ilki akar damarlarından birikirde gelir sanki göz pınarlarına, işte ilk damla ve senin yutkunman hadi artık başla dercesine sıkıştırır zorlarsın. O kadar iyi biliyorsun ki işini şimdi sıra geri gelmeyecekler de, ne güzel getirdin buraya kadar avını, yoktur artık geri dönüşü onun değil mi? Kaçamaz çaresizce başlar çırpınmaya belki yıllar olmuştur kapatalı gömeli hasretlerini sevdiklerinin hayallerini. Olmaz ama yetmez sana nedir ki bu! deşmelisin iyice, o zaman olmayan yüreğinde ki kan damarların dolar avının göz yaşlarıyla değil mi? Ah kilitli sandık ah ,o resim sana yardım etmese o anılarla dolu yazılar olmasa bir damla döker miydim ben sana. Parça la yüreğimi hadi ne duruyorsun orda, gelmeyecek o artık geri, göremeyeceğim bir daha asla, al ne alacaksan beslen büyü benim gibi yak kavur insanları da. En sevdiğin kokudur damlamış gözyaşları kağıda mürekkeple karışmış yazılar silinmeye başlamış ara ara sayfada. Acıyorum ama sana biliyormusun ne özleyecek tek bir dost ne de geri dönmeyecek bir sevdiğin var. Ateş gibi yaksa da kavursa da. Sevilmedin hiç sevmedin bizim kadar değil mi? Feride Özdemir
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © feride özdemir, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |