Tanrı insanı yarattı, insan da sanat yapıtını. -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
Sessizliğim, Ki ben vardım, Görünmeyen, Varmak için, Umuda krizantem, Asfaltın sıcaklığına, Serçelerin dokunuşu zaman, Ve kış uykusuna, Su katan mesafedeyim, Görünmeyende, İzlerini silerken rüzgar, Şiirimin, Kaygısında biçimin, Suskunluk, Bırakıp kendimi, Şimdi düşlemeliyim, Geçtiğim sokakları, Hesap cetveli ve çarpan kılıflı, Yarım gölgeli suratları, Sürmanşet tırmanışlı, Sarp kayalıklı yolları, Yırtınıp uçuşan kağıtları, Kalem saplanan duvarları, Yağmurları, Karabasan bulutları, Karda yürüyen çıplakları, Ebatsız kafaları, Kafaların içinden, Aşabilmeliyim, Geçerken sırtında urbası, Yolculuklar üstümden, Gözleri kan çanağı, Dilinde titrek korku, Buyursuz, Bize de bekleriz, Peron 48, Vakti değil henüz, Kızgınlığın ki, Bilmeliyim, Kırık bir testi, İşe yaradığı kadar, Kapat gözünü şimdi, Önce ben gitmeliyim....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Birkan ASKAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |