Bir gün karşıma biri çıkacak ve bana: "Herşey olması gerektiği gibi olmaktadır, efendim" diyecektir. -A. Ağaoğlu, Yazsonu |
|
||||||||||
|
Duygularınız ne kadar berrak, Yıldız toplayarak haşmeti, Yamalı elbiseyle hilmi, Nasıl bir inanışınız var ki Umutlarınızla Saçlarınızı bağlıyorsunuz. Kimse görmesin... Niye... Yetti artık Ön yargılarıyla beslenen, Etrafa tasallut eden, Yargıçlığı Kimseye bırakmayan, Saygı ve nezaketi unutan O kadar çok ki... Görmesinler... Ama arz... Ama geceler... Sinede mahkûm nice heceler, Sizin dilinizle ne kadar güzel Bir güfteye dönüşüyor. Yağmur... Gül kokusu... Melek... Cami avlusu... Hepside rahmet vurgusu Yüreğinizde neşet eden Güçlü inancınız Ancak u kadar dile gelebilirdi. Sizi en kalbi duygularımla Tebrik ediyorum güzel insan...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa Cilasun, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |