Bir klasik herkesin okumuş olmayı istediği ancak kimsenin okumayı istemediği eserdir. -Mark Twain |
|
||||||||||
|
Bugün gözyaşlarım düştü peşime Bırakmadı nazarlar bedenimi Perperişan kaldım yalnızlığın çemberinde Bugün Gökyüzü karanlıklar ağladı Yüreğim karalara dolandı Kördüğüm savruldum yalanın ortasında Annem şu an Gecedeyim Yıldızlarım sönük Bir uçuruma takıldı ayağım Tepetaklak aşağıdayım Yükseklik korkumu bile unuttum Öyle hız sınırının sonundayım Çıt çıkaracak dermânım yok Öyle yara beredeyim Acıyor annem Asılıyor ücram Son nefesimi veriyor haldeyim. * Ama hayır Dur bir dakika Şu an bir nefes sesi daha geldi kulağıma Derken üçüncü bir nefes alış Ve bir nefes alış daha Evet annem Alabiliyorum Yaşayabiliyorum İşte ölmüyorum Biliyorum Oksijene bağlı ruhum Kırıklarım acıyor nefes alırken Ama inadına kurtulacağım Ciğerim yanıyor diye yaşamı susturmayacağım Karanlık olan sadece bu dünya İçimi ele geçirmesine izin vermeyeceğim İnadına yeniden doğacağım İçimdeki kırıkları da kendimle taşıyacağım Üzülmek ya da zavallılaşmak için değil Hayatın dikenlerini unutmadan ayağa kalkabilmek için Karanlığım bugüne annem Yarına inat aydınlık olacağım.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Dervişe Güneyyeli Kutlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |