Umutlar, tersine çevrilmiş anılardır. -Anonim |
|
||||||||||
|
Anlatabilmeyi ne kadar çok isterdim Belki ilk gözyaşlarım senden olandı Parmaklarımın arasında tuttuğum kalem Yazmaya cesaret edemediğim mısralar Sinemde yankılanan gizlediğim figanlar Artık yeter diyordu Serdet çekinme istiyordu Ama yine çaresizliğimle Sana olan hasretimle Yazmaya korkuyordum Belki kırılacaksın diye Etrafında pelesenk olan hevesler Ne kadar bariz çıkıyor ahenksiz sesler Önünde diz çökmeyi marifet telakki edenler Senin dikkatini çeken gayretli olan nefesler Teninde solmak isteyen uhdede kalan ümitler Nasıl yaklaşa bilirdim ki Cazibemde ki sefillikle mi Meteliksiz yutkunduğum ilikle mi Bir teklifin korkusunda kalan umutla mı Tebessümünle kokuları salan güzelliğinle Cesaret bulmazdım yanında adımlayamazdım Sen o kadar farklıydın ki sensiz olan her şey Melalimle serdettiğim nefesler olan gizemler Sensizlik diyarında bir mahzunluğun adımlarıydı Her bir seste seni aramak renklerde seni görmek Kelebeklerin kanatlarından medet bekleyerek solmak Lakin ummanlar içinde boğulmak nefesinden korkmak Sana olan hasretimle toprak içinde sessiz kaybolmak İç sızılarında anılmayı becere bilerek seninle olmak
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa CİLASUN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |