Tanrı insanı yarattı, insan da sanat yapıtını. -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
Ne olurdu Seni Kaybetmeden Bir kez olsun Saclarında bir tel Onları okşayan Tarağında tek diş Parmaklarından Kestiğin Ve önemsemediğin Tırnağın olsaydım O zamana kadar sana Kansaydım Ayaklarında Taşıdığın Bir çorabın Cebinde Gözyaşların için Sakladığın Bir eda ile O yaşları silen Mendilin olsaydım Gözlerin elbette Senindi Onun Çapakları Olmaya Öyle hazırdım ki Uykularında Her an Nöbet tutan Melaikeye refakat eden Gecelerinde Bir serinliğin Günlerinde ülfetin Her halinde Senin Esenliğin için Çalışan bulunsaydım Oturduğun O mekânda Bastığın Bir merdiven Balkonunda Martıları Temaşa ederken Vapurların Sirtolarında Kendi serencamında Merakın salkımlarında Umudun Hasret odalarında Her tuttuğun Bir yaprağın Kalan damarlarında Yudumladığın Bir çayda Damağında Bulduğun bir haz Olmayı başarsaydım Can sıkıntında Sessiz çığlığında ki Hülyalarında Bir esintin Mısralarında ki Esrarını koruyan O bilinmez Serzenişin Ellerinde boşalttığın Bir kirin Dert içinde nefesin Olsaydım Sabır ibriğin Olmaya Çoktan razıydım Ancak Seninle sevebilen Onunla Bahtiyarlığa eren Olmayı başaramadım
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa CİLASUN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |