Hayaller olmasaydı, umutlar dünde kalırdı. - Dolmuş atasözü |
|
||||||||||
|
Kibritim cebimde, ölümüm elimde.Bir dalım kaldıysa, hasretin şimdiden çöktü içime ziftim ,nikotinim, vs vs . Beynimdeki bütün akıl hanelerimi eline geçirmiş,beyaz gelinlik içinde zifaf gecemi yaşatmak istercesine, almak için canımı bekliyor. Sarışınım filtreli yarim. Kor koymuş dokundurtmuyor kimseye kendini,bir özlem denizinde can kurtaran arayan bana, bir sis fırtınası yaratıyor uçsuzluklarda. Ve günlerimi sayıyor biliyorum,ciğerlerimi oya oya işliyor. Ya ben ben nemi yapıyorum,onu yüreğimin üstünde taşıyorum, gömleğimin ön cebinde tam yüreğimin üstünde. İşte böyle arkadaşlar, nedense ben beni karanlıklara sürükleyen hayatıma kasteden kim varsa yüreğimde taşıdım,içime çektim, ciğerlerime hapsettim… Evet tıpkı beni ölüme yaklaştıran sigaram gibi. Lakin ben sevdiğim kadınıda böyle ciğerlerime çektim yüreğimde taşıdım taşıyorum. Tıpkı sigaram gibi… Yazar oğuz gölçik…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © oğuz gölçik, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |