Ben bir öğretmen değil, bir uyandırıcıyım. -Robert Frost |
|
||||||||||
|
Açarım eleştirilerinin altına bir şemsiye Hiçbir kara bulut giremez tertemiz yüreğime Değmezsin sen mutluluk dolu gözlerimden Hüzünlü bir yaş düşmesine Kafam karışık, ruhum sıkıntılı bu aralar Madem biliyorsun o zaman beni sevgiyle sar Neler geldi ya da gelmedi başımıza önemi yok Önemi olan tek şey hayatta ruhuna yediğin ok Kapanmaz yaraların kapandığı hayatlar örnek teşkil etse de bana Daha zamanım var içimden geldiğince ağlamaya Adımı da "deli" koydun sen zaten doktorlardan evvel Gelmez ki desem de "aklım hatırım için geri gel" Günlerim soluyor yanlış anlaşılmalar sebebiyle Hasretim buralarda yürekten sevmelere Çıkar ilişkileriyle dolu hayatta yaşamaktan çıkarım ne Ne olur beni anla ve...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Deniz Şahin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |