..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Şiir, duyguların dilidir. -W. Winter
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk > Deniz Şahin

3 Haziran 2006
Sadece Sen Ol Hayatımda...  
Deniz Şahin
Bu ruh bu bedende oldukça bu yürek sadece senin için atacak...

:CCHE:
Senden başka kimseyi istemiyorum yüreğime... Hayallerimdeki senden bile kıskanıp sana vermeyliyim sevgimi...
Yüreğim senin için attı ilk kez, senden başkası için atabilir mi? Senindir alıp verdiğim nefes ve de bu ruh... Sadece seninim sevdiğim...
Aşkın ruhumu sardıkça sarıyor... Daha da sıkı sarsın, istediğim bu... Seni sevmek, sevdikçe daha da çok sevmek ve de yüreğimin senin olduğunu hissetmek her nefeste...
O kadar hasretim var ki sana... Ne kadar seninleysem o kadar da özlemekteyim... Anlatamıyorum kalbime ruhumun ruhunda, sevginin bedenimde olduğunu...
Ve sen yüreğimi başkasına açmamdan söz ediyorsun... Sen yüreğimdeyken özlüyorum seni, sensizliği düşünebilir miyim hiç?
Seni seviyorum ve de bu ruh bu bedende oldukça bu yürek senin için atacak...

.Eleştiriler & Yorumlar

:: kendini rahat bırak
Gönderen: eray güler / İstanbul/Türkiye
26 Temmuz 2006
evet, işte benim ,burdayım ,karşındayım ,buldum ve inanmıyorum o da inanmayacak ve işte belki az da olsa yazdıklarından benim durumuma düştüğünü düşünebilirim. ama bu hiçbirşeyi değiştirmeyecek o sana inanmayacak belki sen de 5 sene sonra bırakacaksın ve onun umrunda bile olmayacak ve farkedeceksin ki hayatının en güzel yıllarını ona vermişsin onu onsuz yaşamaya adamış bulacaksın kendini şimdi söyle ozaman bunun sonu nereye varacak hep derlerki sevdiğinle ol birgün sende seversin gerisi hep acı verir sana diye ve artık bende bunu anladım umutsuzca beklemek bir süre için acı bir mutluluk verecek ancak arkasından o mutluluk ta yok olacak ve dönüp arkana baktığında kendini onun hayatında koca bir hiç olarak göreceksin eğer benim kadar acıya dayanabilirsen tabi her günün onu düşünmekle geçiyordur peki karşılığında ondan gördüğün nedir koca bir hiç sadece seni kendine kopmamacasına bağlamak için bir gülümseme daha bana 1 kere olsun inan seni sevenlere msj at... gelen karşılığı seni bu anlamsız küçük umut ışığından çok daha mutlu edecek sevmek güzel ancak sevilmek çok daha muhteşem bir duygudur seni güzel yapan yüzün gözün değildir gözüne baktığın zaman içinden çıkmayı hiç istemediğin gerçek bir rüyaya dalmandır işte derler ya o elektiriktir senle biz olmadık çünkü o hataya ben düştüm ama şimdi onun için onunla ben artık biziz.18 eylülü benim için anlamlı yapan sen din anlamını yitirmesini sağlayan da sen oldun şimdi çıkabildiğin en yüksek noktaya çık ve bak ben ortalarda olmayacağım

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın sevgi ve aşk kümesinde bulunan diğer yazıları...
Gitmek Zorundayım...
Seni Sevmekten Değil; Senden Vazgeçiyorum...
Bir Seviyorum; Bir Güvenemiyorum...
Alışmak...
Ben Seni Değil Kendimi Sildim Hayatımdan!
Gözlerim...
Sıfır / Sonsuz
Okuman Gereken Bir Mektup
Aşka İzin Ver...
Aşkın Delilik Hali

Yazarın deneme ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Mutluluğun Geç Kalabilme İhtimali...
Her Şeye Rağmen mi?
İplerin Başkasında Kuzum
Ben Yeter Miyim..?
Yılların Annesi
Eleştiriniz Acıtmasın Lütfen...

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Şirinler Köyü [Şiir]
Gonca Gül... [Şiir]
Unutamam Seni Ben... [Şiir]
Son Sözler... [Şiir]
Şirinler Köyü - 2 [Şiir]
Ben ve Seni Sevmek [Şiir]
ve Artık Bittim... [Şiir]
Sensiz... [Şiir]
Anlarsın... [Şiir]
Vişne Dansı [Şiir]

Deniz Şahin kimdir?

Yazamasa da yazmayı seven biri. . .

yazardan son gelenler

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Deniz Şahin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.