..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bu kitap çok gerekli bir açığı dolduruyor. -Moses Hadas
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk > Deniz Şahin

17 Haziran 2008
Okuman Gereken Bir Mektup  
Deniz Şahin
İtiraf mektubu...

:BAAC:
Sevgilim,
Giderek artıyor dilimin ucuna gelip de sana söyleyemediklerim... Ruhumu acıtıyor artık.
Seni sevdiğimden şüphelisin şimdi... Ne yazık ki geçen gün söylediklerim... Bir başkasını sevebilme ihtimalim bile olamaz benim...
Ruhum her türlü dolambaçlarına rağmen, bedenimse her saniye adını sayıklayan kalbimle sadece ve sadece senin...
Canım yanıyor sensiz geçen saatlerde, günlerde... İyi niyetlerim bile bunalıyor bedenimde... Sana gelmek istiyor sadece...
Kollarında bulduğum huzur kayıp gidiyor kollarımdan sensizlikte... Ve de sessizce yaşıyorum aşkımı söyleyemedikçe...
Karanlık sokaklarda kayboluyorum bazen ve korkuyorum seni üzmekten... İşte o zaman, sadece ve sadece seni incitmekten korktuğum zaman soğuyorum senden... Hayali bile boğuyor üzülmenin beni...İşte bu sebeple bütün bir inançla söyleyemiyor ve de yazamıyorum sevgimi...
Belki de bu mektupla duyacaksın sesimi...
Şimdi sıra sende... (Bana sevmeyi anlat...)

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın sevgi ve aşk kümesinde bulunan diğer yazıları...
Gitmek Zorundayım...
Sadece Sen Ol Hayatımda...
Seni Sevmekten Değil; Senden Vazgeçiyorum...
Bir Seviyorum; Bir Güvenemiyorum...
Alışmak...
Ben Seni Değil Kendimi Sildim Hayatımdan!
Gözlerim...
Sıfır / Sonsuz
Aşka İzin Ver...
Aşkın Delilik Hali

Yazarın deneme ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Mutluluğun Geç Kalabilme İhtimali...
Her Şeye Rağmen mi?
İplerin Başkasında Kuzum
Ben Yeter Miyim..?
Yılların Annesi
Eleştiriniz Acıtmasın Lütfen...

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Şirinler Köyü [Şiir]
Gonca Gül... [Şiir]
Unutamam Seni Ben... [Şiir]
Son Sözler... [Şiir]
Şirinler Köyü - 2 [Şiir]
Ben ve Seni Sevmek [Şiir]
ve Artık Bittim... [Şiir]
Sensiz... [Şiir]
Anlarsın... [Şiir]
Vişne Dansı [Şiir]

Deniz Şahin kimdir?

Yazamasa da yazmayı seven biri. . .

yazardan son gelenler

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Deniz Şahin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.