Bu kitap çok gerekli bir açığı dolduruyor. -Moses Hadas |
|
||||||||||
|
Giderek artıyor dilimin ucuna gelip de sana söyleyemediklerim... Ruhumu acıtıyor artık. Seni sevdiğimden şüphelisin şimdi... Ne yazık ki geçen gün söylediklerim... Bir başkasını sevebilme ihtimalim bile olamaz benim... Ruhum her türlü dolambaçlarına rağmen, bedenimse her saniye adını sayıklayan kalbimle sadece ve sadece senin... Canım yanıyor sensiz geçen saatlerde, günlerde... İyi niyetlerim bile bunalıyor bedenimde... Sana gelmek istiyor sadece... Kollarında bulduğum huzur kayıp gidiyor kollarımdan sensizlikte... Ve de sessizce yaşıyorum aşkımı söyleyemedikçe... Karanlık sokaklarda kayboluyorum bazen ve korkuyorum seni üzmekten... İşte o zaman, sadece ve sadece seni incitmekten korktuğum zaman soğuyorum senden... Hayali bile boğuyor üzülmenin beni...İşte bu sebeple bütün bir inançla söyleyemiyor ve de yazamıyorum sevgimi... Belki de bu mektupla duyacaksın sesimi... Şimdi sıra sende... (Bana sevmeyi anlat...)
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Deniz Şahin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |