..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Çocukların eğitimi, zaman kazanmak için nasıl zaman yitireceğimizi bilmemiz gereken bir meslektir. -Rousseau
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk > Deniz Şahin

4 Ağustos 2006
Seni Sevmekten Değil; Senden Vazgeçiyorum...  
Sevmekten yorulanlar hiç sevmemiş olanlardır...

Deniz Şahin

Ben aşkı anlatırdım; sen olmayınca aşkım yarım... Ve sende kaldı tüm inandıklarım...

:BHFC:
Seni severek sevmeyi öğrendim... Seni severek sabrın önemini kavradım... ama sabrederken yitip giden zamana seni kaptırdım...
Seni sevmekten hiçbir zaman yorulamayacak bu yürek... ve hiçbir zaman vazgeçemez sevmekten... Ama taşıyamıyor istenmeden isteyebilmenin getirdiği sorumlulukları... ve vazgeçiyor senden...
Sevgin her zaman taze... ve hep en değerli yerimde... Buna rağmen senden vazgeçirdin beni... Biliyordun, söylemiştim daha bekleyemeyeceğimi...
Hep derdim "Sevmekten yorulanlar hiç sevmemiş olanlardır" ... Sakın sevmekten yorulduğumu zannetme.. Sadece giderken anılarımı da alıyorum yanıma ve kaçıyorum senden de duygularımdan da sonu olmayan yollarda...
Ne kadar da saf ve temizim halen, değil mi? Seni sevdiğimi hala söyleyebiliyorum gurur duyarak sevgimi öfkelere karıştırmadan... Unutma; hep en değerlimsin... Ve başkasının kollarında da olsan benimsin, sen benim BEN dediğim yüreğimsin...

.Eleştiriler & Yorumlar

:: mükemmel
Gönderen: Romeo / Denizli/Türkiye
11 Ağustos 2007
gerçekten yazılarınız çok güzel, bian kendimi buldum sizde.. yüreğinize sağlık..sizin gibi duygu yüklü birisiyle tanışmak isterdim doğrusu.. mutluluklar dilerim..

:: bak sen
Gönderen: eray güler / İstanbul/Türkiye
24 Ağustos 2006
vay vay vay vay yine döktürmüşüz Deniz hanım e tabi izedebiyatın da bi force u var sevmekten yorulursan hiç sevmemişsindir dersin de nazire mi yaparsın? demek dayanamadın ha işte bu yüzden zayıf düştün yazdığın bütün bu aşk masalları boşuna çıktı oyle mi? sen sevmenin ne demek olduğunu asla bilemezsin uğraşma boş yere çünkü yanlış taraftan bakıyorsun duruma asıl mücadele o başka birisiyle iken başlar aranda değil 150...1500 km bile olsa farketmez ne diyordum asla bilemezsin çünkü bıraktın ben birini sevecem de arkasından bırakacam ama hala seviyor olacagım yok öyle şey sabretmeyi öğrenmişsin aman çok sabrettin doğrusu... o basitleşene kadar asla bitmez çünkü sana karşı basitleştiği anda onun için hiçbir değerin kalmamış demektir aynı bana yaptığın gibi... gurur mu bıraktın yok sabır mı bıraktın yok kusura bakma ama ben yoruldum bunun da sorumlusu ben değilim insan karşılıksız sever ancak umudu olmadan asla... son umut ta kişilik değişimiyle yok olur bak gordun mu hala birşeylerden vazgeçmedim yine de sana karşı içimde zayıf bir yan var ki 20 dakikadır gecenin 3 unde bu yazıyı yazıyorum niyetim seni kazanmak mı asla... can atmadığını biliyorum ancak ayaklarınla gelsen bile ne olur bilemem neyse geç bunları bana guvenmiyormuş benden korkuyormuş sanki dağa kaldıracaktım seni zaten senin 2 kulağının arası bomboş ya kötü niyetli birinin hemen boynuna atlamayı düşünüyordun şu an benim hala saçmaladığımı ve yine kötü niyetli cani hatta en komiği beni sadist felan zannediyorsundur çok yanıldınız Deniz hanım insanlığımızdan birşey kaybetmedik daha sen en değerli yerinde kör ve taştan kalbinde taşı onu taa ki kendini sana nefret ettirene kadar

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın sevgi ve aşk kümesinde bulunan diğer yazıları...
Gitmek Zorundayım...
Sadece Sen Ol Hayatımda...
Bir Seviyorum; Bir Güvenemiyorum...
Alışmak...
Ben Seni Değil Kendimi Sildim Hayatımdan!
Gözlerim...
Sıfır / Sonsuz
Okuman Gereken Bir Mektup
Aşka İzin Ver...
Aşkın Delilik Hali

Yazarın deneme ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Mutluluğun Geç Kalabilme İhtimali...
Her Şeye Rağmen mi?
İplerin Başkasında Kuzum
Ben Yeter Miyim..?
Yılların Annesi
Eleştiriniz Acıtmasın Lütfen...

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Şirinler Köyü [Şiir]
Gonca Gül... [Şiir]
Unutamam Seni Ben... [Şiir]
Son Sözler... [Şiir]
Şirinler Köyü - 2 [Şiir]
Ben ve Seni Sevmek [Şiir]
ve Artık Bittim... [Şiir]
Sensiz... [Şiir]
Anlarsın... [Şiir]
Vişne Dansı [Şiir]

Deniz Şahin kimdir?

Yazamasa da yazmayı seven biri. . .

yazardan son gelenler

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Deniz Şahin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.