Kendi görüşlerim var -sağlam görüşler-, yine de her zaman onlara katılmıyorum. -G. Bush |
|
||||||||||
|
Böyle değil miydi zaten senli geçen günler? Rengârenkti her şey hayatımızda; cıvıl cıvıl, ışıl ışıl… Siyahın tonları bize yaklaşamazdı, biz buna izin vermezdik. Hiç görmedik o tonları, hiç hissetmedik; seninle geçen yirmibeş aydınlık yılımız böyle mi kararacaktı, biranda… Böyle mi yok olacaktı yaşadığımız onca güzel günler? Şimdi dokunmak istesem dokunamam, gözlerine bakmak istesem bakamam, sıcaklığınla kavrulmak, ılık bir meltem gibi seni ciğerlerime çekmek istesem çekemem. Gurur denilen ‘gel’ ifadesiyle haykırsam kırsam o zincirleri, yıksam her şeyi yine de gelemeyeceğini biliyorum, biliyorum gidişinin ne bir kızgınlık, ne bir öfke, ne de gurur olmadığını… Bu bir kader ve bu kader ellili yaşımın baharında canımın içini, dünyamın rengini bir çırpıda koparıp aldı kollarımın arasından… Artık yatağım boş, kollarım boş… Kırık bir kuş gibi kalakaldım ortalıkta… En çok ihtiyacım olduğu anda sessizce bırakıp gittin beni, o soğuk, ürkütücü kara toprağa…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İlknur, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |