Sevgi en azgın yüreği uysallaştırır, en uysal yüreği azdırır. -Alexis Delp |
|
||||||||||
|
kimsenin çözemeyeceği, karma karışık bir sebep uydurmak lazımdı şimdi bu sebepsizliğe... siyahın her tonunu kuşandı cevap arayan sorularım cevaplarına giden yolda. zirifiri karanlıkları yakıştıramıyorum gidişinin cevabına... gökkuşağından urbalar dikyorum gözlerim kan çanağına dönene değin... rekler koyulaşıyor, sonra kaçışmaya başlıyor... karanlık bir fondan başka hiç birşey kalmıyor elimdesana dair, gidişine dair, yalnızlığıma dair... kalbimin güneş gören tek odasınada duvarlar örerek arkana bile bakmadan gidiyorsun ve beni sadece yokluğuna değilkaranlıklarada mahkum ediyorsun...köşeye sıkıştı ve cenin şeklini aldı bedenim... kımıldayacak halim yok. bir şizofreniyi oynuyorum nicedir!yollara çıkacak takat kalmadı güçsüz bedenimde. yolsuzum, yolluksuzum ve gittiğinden beri bende yokum... Yalnızlığın en koyusunda bile şaşıyorum kalabalıklığıma! gelen giden eksilmiyor ve tuhaftır gelen gidenide aratmıyor... Önce anılar çalıyor kapısını zihnimin, sonra sitemler, keşkler ve nedenler geliyor peşpeşe... birazdan gözyaşıdagelir davetsizce. ben sen gittiğinden beri hiç yalnız kalmadım ki!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ilknur DİNÇEL, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |