İnsan gülümsemeyle gözyaşı arasında gidip gelen bir sarkaçtır. -Byron |
|
||||||||||
|
Bir başka yıla aktarılmış ve üzerine bastıra bastıra yıpratılmış, sene sonuna kestirmeden yola çıkılmış bir aldatmaca gecesi. Yaşananları düşününce insan biraz daha sis perdesi, biraz daha puslu, buğulu günler. Ürkek şekilde bu kışın penceresinde ısınmaya çalışan ben... Yeni bir yıl daha, her yıldan bu yıla kahramanlıklar düşleyerek. Hattat gibi sade ve narin ince ince işleyerek hayatı. Kuytulardan metropollere çekerek huzuru. Sevmeyi severek öncelikle ve her karesinde tekrarlıyarak aşk belgeselinin metinini. Kaybolurken kadrajlara, düşerken amors durup kaybetmeyi anlamaya daha aklıma gelmeyecek şeyleri yapmaya. Yeni bir yıl daha, ilk kez yüzünde paralanmayı, yanında ağlamayı, bakışlarında gülmeyi istiyorum. Evet bu sene seni senden istiyorum. Uzun zamandır tatmadığım duygular eşliğinde, yeterince tanımasamda., benimle olmasanda noel babanın torbasından çıkmanı bekliyorum. Yeni bir yıl daha, klasik herkesin kutlayarak yeni yılını, temennilerde bulunarak arkalarından devam ediyorum söylenmesi gerekenleri söylemeye, söyledikçe yaşlanıyorum. Yaşlandıkça......................................
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ugur lalek, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |