Hiçbir zaman karakterlerimin hüzünlü olduklarını düşünmedim. Tersine yaşam dolular. Trajediyi seçmediler, trajedi onları seçti. -Juliette Binoche |
|
||||||||||
|
Kan dökmek varken ter dökmek niye Ben büyüdükçe katil olacağım anne Ter dökmek zorken kan dökmek kolay diye Ben büyüyünce hırsız olacağım anne Hak yemek varken bu emek niye Ben büyüdükçe daha çalacağım anne Çalışmak olmaz hak yemek kolay diye Kul hakkı yiyen kul haklı Kim dersen adı bende saklı Yetim hakkı yiyen zalim haklı Yok dersen sanki herkes farklı Ben büyüyünce adam vuracağım anne Dur dinle deme vur öldür işte Ben büyüdükçe katil olacağım anne Hiç vurma deme de bir silah ver anne Ben büyüyünce hırsız olacağım anne Bak sömür varken bu kadar keriz Ben büyüdükçe daha çalacağım anne Yememek olmaz devletin malı deniz Kul hakkı yiyen kul haklı Kim dersen adı sende saklı Kim dersen adı onda saklı Kim dersen adı sizde saklı Kim diye sorma herkesin adı farklı
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Seyda Kesikoğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |