..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Sevgi bilmekten doğar." -Mevlana
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Şiir > Bireysel > ayşe kaya

16 Eylül 2010
Ben Yine...  
ayşe kaya

:AFCH:
Canım sıkkın, keyfim yok, mutsuzum bugün.
İşte yine hüznüne büründü gönlüm
Ağlamak meğer ne de kolaymış,
Mutluluk sadece hayallerimde kalmış.

Dünyanın sonu sanki bu yaşadığım bu an,
Ne bir canlılık nede bir heyecan,
Yok, artık içimde ne bir istek nede bir arzu,
Gözyaşlarım benim hayatımın tadı ve tuzu

Elimde kolumda derman, kalbimde kıpırtı yok,
Bu gün hayatımda beni güldürecek hiçbir şey yok
Ağlayayım, ağlayayım sadece ağlayayım
Bırakın beni de kederimde boğulayım.

.Eleştiriler & Yorumlar

:: Yeniden!
Gönderen: Ömer Faruk YILMAZ / ,
2 Ekim 2010
İlk kez kalem tutmuş ve çekinmeden ustaların pazarına sunmuştum! Şu an, ''Çok büyük edebiyatçı!'' diye işaret edilen zatın biri altına aynen şöyle yazmıştı: ''Kardeşim, biz buraya ilkokul şiiri okumaya gelmedik!'' Çok sonraları anladım ki, bunlar, bana yapılan çok büyük bir iyiliğin cümleleriydi! Ki zaman geçmiş aynı kişi, başka bir şiirimin altına övgüler yağdırmıştı! Eğer o kamçıyı yememiş olsaydım belki de bu konuda hiç ama hiç mutlu olamayacaktım! Bana kalan mirası bir parçada ben size bıraktım ve bırakıyorum... Ve müsadenizle bir şeyin altını da çizmek istiyorum! ''İçtenliğe lafımız yoktur, olamaz da! Sözümüz varsa eğer, bu, sadece, edebiyatın keskin sınırlarını hatırlatmak adınadır!'' Huzur ile... teşekkür ediyorum bende yeniden Ömer bey saygılarımla... ayşe kaya

:: ...
Gönderen: Ömer Faruk YILMAZ / ,
26 Eylül 2010
Çok arabesk! Ki hoyratça sarfedilmiş cümleler görüyorum. Bir dahaki sefere şiir okumak nasip olsun diye... Saygılarımla! Ömer Bey okumanız ve yorumunuz için teşekkürler,hepimizin hayatında bazen arabesk sahneler yer alıyor, ama bunların ebedi olmadığını sadece yaşandığı anda kaldığını yazmıştım bir önceki yoruma. Ama şu var ki sıkkın olduğum anlarda eğer yazmassam işte o zamn daha beter çöküyo keder işte bu yüzden ben kağıt ve kalemi dost edindim, her halimi onlara anlattım. yani hayatımızın her karesine tanık oluyorlar, mutluluğumuzda kederimizde herşey satırlarda. keyifli okumalar ve teşekkürler... ayşe kaya

:: bu kadar ümitisiz olmayın
Gönderen: Recep Akkaya / , Türkiye
20 Eylül 2010
duygularınızı açık v samimi şekilde dizelere dökmüşsünüz. ellerinize sağlık Recep bey okumanız ve yorumunuz için teşekkürler. Bezen sevinç bazende keder sarıyor bizleri hayat boyu, sevinçler çok etkilemiyor insanı ama hüzün hemen hapsettiriyor kendine, elbetteki ümitsizlik kalıcı değil sadece yaşandığı an hüküm süürüyor. tşkkler. ayşe kaya

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın bireysel kümesinde bulunan diğer yazıları...
Seviyorum İşte
Bazen
Zor Aşk
Yağmur ve Sevgimiz
Duraklama Devri
Seçim
İmkânsız

Yazarın şiir ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Aynalarda Kalan
Öğrettiklerin...
Bendeki Sen
İki Ateş Arasında Aşk
Yine Sana Sitemler...
Rahmet Peygamberi
Hacım
Gökkuşağım
Bilseydik
Kararsız Aşk

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Kırık Mavi [Öykü]
Pembe Gözlü Kız [Öykü]
Karla Kaplı Kalpler [Öykü]
Gıybet [Öykü]
Habersiz Ziyaret [Deneme]
Sevgiliye Kırgın Satırlar [Deneme]
Aynalarda Kalan 2 [Deneme]
Ey Yar... [Deneme]
Sustum... Mu? [Deneme]
Aşkımın Son Sözleri... [Deneme]

ayşe kaya kimdir?

Niye bilmem hep sonbaharı sevdim, Dökülen yapraklarda buldum kendimi. Bir tarafım olabildiğine mutlu dedim, Diğer tarafım çözemediğim kadar gizemli.

Etkilendiği Yazarlar:
senai demirci, mustafa islamoğlu, ramazan kayan

yazardan son gelenler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © ayşe kaya, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.