..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Tüm mutsuzluklar yokluktan değil, çokluktan gelir. -Tolstoy
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - GECE MAVİSİ

Seyfi Çelikkaya - GECE MAVİSİ
Site İçi Arama:

- GECE MAVİSİ -

SEVGİYE AÇILYAN PENCERE

Derin Hikayeler, Kısa Karşılaşmalar (eylül) İyileşme 

Küçük iken bana nasıl sımsıkı sarıldığını hatırlamaya çalıştım. Bir türlü hatırlayamamıştım öyle bir anı, ama mutlaka olmuştur diye fısıldıyordum içimden.

Uzun Bir Sorudan - Lirik Bir Öyküye (Ayşe Keskin) Pastorel 

Şimdi bu sonsuz bahçenin içine birlikte girelim ,görelim neler yaşanılabilir.

Hadi Git (!) (Şule Aydemir) Bireysel 

Hastaydı babam. Çözümsüzdü. Ve kör bir bulmaca gibi çözülemeyecektik biz de.

Hiçbir Yerdeydim (ege ışık) Fantastik 

flu....

Benim Adım Aşk (Aylin Çiftçi) Bireysel 

Aşk, iyi olduğu kadar da kötüdür ve ben kötü şeylere bayılıyorum. Onun içindir ki benim adım aşk. Çünkü ben de kötüyüm.

Bir Rüya Ömür Boyu Sürer mi? (İnci Çiçekoğlu) Anı 

Güneşi kim buzla kapladı?Her kimse çıksın ortaya! Sıcak günlerin umudunu insanlara bahşeden sonra da hiç acımadan kalplerinin sıcaklığını çekip alan, insanları sarı günlerin altında tir tir titreten kimse hüküm giymeli!Hüküm giydirilmeli! Sizin hiç uyanm

Döndüm Ama Bilmeden (Elif Kerenciler) Bireysel 

Sevginin Büyüklüğü Mü Desem?

Pamuk Sekeri (sultan) Aşk ve Romantizm 

Yagmur yagıyordu. Hüzün, sevincimin gölgesi oluyordu. Otobüs camına düsen, yorgun damlalar,karanlık ev suretleri ciziyordu, bakıslarıma.

Gerçek? (Guvercin) İronik 

Anahtarlar hep masanın üstünde..

Cimri (Rahime idiguk Kutval) Toplumcu 

Durdu; soluğu kesilecek gibiydi. Çevresine bakındı, yürüyüşe çıkanlar yavaş yavaş azalmış, tek tük işlerinden geç geldikleri belli bir iki kişi birbirlerinden habersiz, aynı amaçla tempolu yürüyorlar. “Bunların dertleri var mıdır?

Öğrencinin Aşkı (Seyfi Çelikkaya) Aşk ve Romantizm 

Fatma öğretmen tekrar köye dönmedi, Rüstem askerlik görevini yaptı, yüreğine sakladığı sevgisini hiç kimseye söylemeden yaşamına kaldığı yerden devam etti.

Altı Üstü Sensin... (Zeynep YABANCI) Başkaldırı 

senlilik değil hayat biliyorum!

Yürekte Gizlenen Aşk (Seyfi Çelikkaya) Aşk ve Romantizm 

Düşünüyorum hissettiklerime anlam veremiyorum. Seni görmeden yapamıyorum. Seninle olduğum her an beni mutlu ediyor, rahatlatıyor. Sürekli seni düşünüyorum. Senin başarılı olmanı istiyorum. Sana destek olmak istiyorum. Çok şey istiyorum, senin adına. Ama s

1725. Sokak Öyküsü (kamile taylak) Kent 

Genc kadının sacları akşam güneşinde kıpkırmızı ışıl ışıl alev gıbi parlıyordu.Gözleri çok uzaklara dalmış,sigarasını derinderin üflüyordu..

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.